J. Rajnoch 42.
O. Walter 59. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2024 19:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště zvládlo dotáhnout dvoubrankové vedení Vestce, zápas skončil smírně


Branky


42. J. Rajnoch , 59. O. Walter (p.) - 8. R. Kalod , 31. D. Minha
6

V pátek se proti sobě postavily celky Jíloviště a Vestce. Utkání nakonec skončilo nerozhodným výsledkem, když se domácím i přesto, že prohrávali o dvě branky, podařilo srovnat zásluhou Waltera, který proměnil pokutový kop. Oba celky tak braly bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Individuální chyba, průchod a rybička

První poločas nám nabídl poměrně hodně akce z obou stran. Utkání bylo pro oba celky nesmírně důležité, protože pozice v tabulce se může jednoduše změnit z kola na kolo, čehož si byly oba kluby vědomy.

 

První zásah zaznamenal Vestec, paradoxně nechtěně. Kalod se pokoušel nacentrovat míč do vápna a místo toho balón nasměroval přímo do branky domácího Jíloviště - 0:1.

 

Pro domácí nepříjemný start, pro hosty značná motivace výsledek ještě vylepšit/udržet. Nakonec se jim podařilo uskutečnit první ze dvou zmiňovaných možností, když na 2:0 navýšil Minha. Ten si počkal na přihrávku spoluhráče, který před ní musel obejít asi tři obránce domácích a poté nasměroval míč až na Minhu, který svou šancí nepohrdl.

 

Domácím se ale přecejen podařilo skóre zkorigovat. Ve 42. minutě se po centru do rybičky položil Rajnoch, který tak snížil na 2:1. Tímto výsledkem první poločas také skončil.

Srovnání a nevyužité šance na obrat

Domácí věděli, že musí minimálně srovnat, pokud chtějí brát zápas jako úspěšně zvládnutý.

 

Proto šli do druhého poločasu za značně jiné dynamiky, která jim přinesla vyrovnávací gól. V 59. minutě se po faulu levého beka hostů zahrávala penalta, které se ujal Walter a bez problému srovnal na 2:2.

 

I nadále se domácí hnali dopředu, ale žádná šance se už neujala. Vrabec po propuštění spolehráče s míčem nenaložil dobře, Walter branku přestřelil. Posledním náznakem šance tak byl přímý kop Vestce z 80. minuty, ze kterého rozhodnutí ale také nevzešlo. Utkání tak skončilo remízou 2 ku 2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Promarněný první poločas, naštěstí jsme dali kontaktní gól a zlepšená hra nám zajistila možnost, které jsme se ale bohužel nechytili. Stálo nás to dva body navíc.




Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , D. Malý [-] , T. Šorna [-] , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] (91. J. Šibrava [-] ) , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , H. Siegl [-] (68. J. Rada [-] )

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - R. Kalod [-] , D. Minha [-] , J. Bodlák [-] (75. D. Silovský [-] ) , J. Kolda [-] , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] (89. M. Hlubuček [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , A. Bodlák [-] (66. J. Michálek [-] )

ŽK: 39. A. Boruta , 66. O. Walter , 91. M. Šmíd - 52. R. Matysík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza