M. Raček 11.
M. Hájek 23. (p.)
M. Hájek 53. (p.)
J. Kabíček 95.
4:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólový thriller a zkrat Tuchoměřic! Sedlec-Prčice v roli kata


Branky


11. M. Raček , 23. M. Hájek (p.) , 53. M. Hájek (p.) , 95. J. Kabíček - 45. E. Šahini (p.) , 78. L. Vegricht , 92. E. Šahini
7

Tak to je něco! Zápas Sedlce-Prčic proti vedoucím Tuchoměřicím nám nabídl hned sedm branek, mnoho akce a obratů. První tým tabulky v závěru sahal po bodech, domácí se ale nevzdali a vybojovali všechny tři body. Neuvěřitelný výsledek velmi hraje do karet druhému Rakovníku, který může začít aspirovat na první pozici v tabulce... nebo se Tuchoměřice zvládnou postavit zpět na nohy?

Pojďme se teď podívat na průběh utkání z uplynulého víkendu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kluci, něco se děje!

Tuchoměřice šly do zápasu v roli jednoznačného favorita, o tom nelze pochybovat. Sedlec-Prčice se před zápase nacházel v úplných nížinách tabulky a navíc nezvládl úvodní zápas jara proti Berounu, takže jedinou motivací pro soupeře vedoucího celku bylo překvapit fotbalový svět a ukázat leaderovi, že slabší soupeře není radno podceňovat. 

 

Podcěnění ale přišlo a hned v úvodu se ukázala jistá nedostatečná připravenost hostů. Hřiště ani žádně okolní elementy jim problém nedělaly, ale něco bylo dosti zřejmě špatně. Už v první zápase jara dělaly Tuchoměřicím problémy útočné akce soupeře, tentokrát to ale vypadalo ještě hůře, než v zápase proti Jílovišti.

 

Hned v 11. minutě utekl hostů po křídle hráč domácích, který následně našel v prostoru mezi malým vápnem a penaltou připraveného Račka a ten se své šance nezalekl a zakončil za záda brankáře Kučery - 1:0.

 

Hned o dalších 12 minut později to bylo již o dvě branky. Hlavní rozhodčí totiž odpískal pokutový kop ve prospěch Sedlce-Prčic a domácí měli příležitost vedení navýšit. Této příležitosti se svědomitě chopil Hájek a bylo to 2:0.

 

Po této brance se herní projev hostujícího klubu zlepšil a byly to Tuchoměřice, které se ujaly otěží zápasu. V poslední minutě prvního poločasu se toto zlepšení herního projevu hostům vyplatilo, když také dostali výhodu v podobě penalty. Tu proměnil nejlepší střelec soutěže Šahini a rázem to bylo 2:1.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil a můžeme se tak volně presunout do toho druhého.

Závěrečné obraty a zkraty

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí. Těm byla odpískáná druhá penalta v utkání, kterou opět proměnil Hájek - 3:1. Bylo to znovu o dvě branky a Tuchoměřice tak musely opětovně reagovat, což se jim delší dobu nedařilo.

 

Na hřišti se po druhé penaltě domácích odehrával souboj o kontrolu nad středem pole. Oba kluby měly jasně danou pozici - domácí chtěli výsledek udržet a hosté museli s výsledkem do nejrychleji něco udělat. Odezva přišla až v 78. minutě, kdy se po rohovém kopu hostů k míči dostal Vegricht a upravil stav na 3:2. Hostům se nakonec povedlo dokonce srovnat. Po velkém tlaku se k míči dostal aktivní Šahini a náhle to bylo 3:3.

 

Neuvěřitelná situace ale přišla v 95. minutě. Po rohovém kopu domácích se míč začal toulat oblastí poblíž branky, situace ale byla pro všechny velmi nepřehledná. Vše se sešlo rychle, výsledkem ale bylo úspěšné zakončení domácího Kabíčka, který získal pro domácí všechny tři možné body - 4:3!

 

Tímto výsledkem zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík - trenér: První domácí utkání v jarní sezóně se nám povedlo náramně a musím všechny hráče velmi pochválit. Do utkání dali vše. Fotbalovost, dravost i srdce, rvali se o výsledek až do 95. minuty. Soupeř u nás ukázal své kvality a nebylo to vůbec jednoduché utkání. Dvakrát jsme vedli o dvě branky, ale ani Tuchoměřice se nechtěly jen tak vzdát. Navíc, když se jim povedlo ve druhé minutě nastavení vyrovnat na 3:3, tak to bylo na zhroucení, přesto jsme někde našli energii pokusit se o strhnutí vítězství na svou stranu. Dle mého názoru se muselo utkání líbit početné návštěvě fanoušků a nutno říci, že k tomu přispěl i profesionální přístup všech tří rozhodčích. V sobotu ráno jedeme bojovat o další body do Příbramí a těšíme se.

TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Bohužel jsme hráli špatně. Děláme hodně chyb vzadu, minulý týden jsme měli ještě štěstí, tentokrát ale ne. Nebyli jsme důrazní v koncovce a dělali jsme hodně jednoduchých chyb. Balón nás neposlouchal a drobné chyby nás stály hodně sil.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Raček [-] , O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] - V. Podzimek [-] (62. M. Kaprál [-] ) , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] (89. J. Trnobranský [-] ) , M. Prchlík [-] - T. Pištěk [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] (59. J. Beran [-] ) , L. Vegricht [-] , P. Hrabar [-] , J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (37. P. Hochman [-] ) , F. Stehno [-] , M. Majer [-]

ŽK: 22. M. Sedláček , 51. M. Hájek , 64. F. Nerad , 93. M. Prchlík - 26. E. Šahini , 52. R. Zavadil .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - PROSR Tomáš, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Daniel Kaplan
Tip experta: výhra hostů

Tuchoměřice potvrdí roli favorita a vyhrají. Pokud chtějí postoupit, musí zápasy jako tyto zvládat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů