O. David 46.
D. Hájek 81. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v závěru rozhodla o těsné výhře Berouna nad Sedlcem-Prčicemi


Branky


46. O. David , 81. D. Hájek (p.) - 23. M. Hájek
8

V sobotu se proti sobě postavily týmy z Berouna a Sedlce-Prčic. Ze zápasu nakonec vyšel lépe domácí celek, který si v závěru utkání dokázal vybojovat penaltu a následně udržel jednogólové vedení až do konce zápasu. Pro Beroun to byla velmi důležitá výhra, protože se aktuálně nachází v hodně nestabilní pozici v tabulce. Hostující celek byl s penaltou nespokojený, ale musel se smířit s nulovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zápas lépe

Zápas začaly oba celky vyrovnaně. I tak ale bylo zřejmé, že hostující klub nepřijel do Berouna prohrát, ba naopak.

 

Výkon hostů domácí celek pravděpodobně trochu zaskočil a nijak jim nepomohl fakt, že z tlaku vzešel také první gól utkání. Ve 23. minutě se Sedlec-Prčice dostaly do vedení, když se přímého kopu ujal M. Hájek a překonal gólmana Nováka v soupeřově brance - 0:1.

 

 

Do konce poločasu se už jinak žádná závratná situace neudála a hosté si tak do druhého dějství vypracovali velmi příznivou pozici. Berounští naopak měli co napravovat a jejich úkol byl jasný - otočit v druhé půli skóre a zajistit, aby tři body zůstaly doma.

Penalta a pozdní obrat

Berounu se sice první půlka nepovedla, ale v té druhé se tým vzchopil a začal hrát efektivnější styl fotbalu. Hned po pár vteřinách se odehrála situace, která bude hosty ještě dlouho strašit ve snech.

 

Nepovedený odkop na hranici vápna znamenal, že se k míči dostal David a se zakončením neměl hráč Berouna již větší problémy - 1:1. Zápas se tak náhle stal velmi otevřeným, protože oběma celkům stačila jediná branka na to, aby se dostaly do vedení. Domácí začali hrát podstatně ofenzivnější a aktivnější fotbal a hosté se tak museli přizpůsobit větším semknutím obrany.

 

 

Občasné pochyby mladého rozhodčího a neschopnost rychlého přechodu do útoku - to byly hlavní problémy Sedlce-Prčic. Vyvrcholení frustrace přišlo v 81. minutě, kdy se po velmi rozporuplném a nejasném zákroku ve vápně hostů zapískal pokutový kop pro domácí Beroun. Toho se ujal D. Hájek a přesným zásahem zajistil svému týmu tři body.

 

V zápase se už dále nic zásadního neudálo a hosté tak z Berouna museli odjíždět bez bodu, domácí naopak mohli slavit pozdní obrat.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek - vedoucí: V první polovině jsme se hledali. Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší, soupeře jsme přehrávali. Výhra je zasloužená.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík - trenér: Do Berouna jsme jeli v pozitivní náladě a s chutí bojovat o další body. První poločas byl v podstatě v naší režii, druhá část utkání se však pro nás už od první vteřiny nevyvíjela vůbec dobře. Strašně fandím mladým, nejen hráčům, ale i dalším profesím - toto se ale opravdu nepovedlo. Penalta přivedla k údivu nejen nás, ale i domácí hráče a funkcionáře. V dalším utkání přijede na naše hřiště vedoucí tým tabulky a určitě budeme opět stoprocentně připraveni.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Horel [-] , O. David [-] (73. M. Honek [-] ) , M. Hrypas [-] (87. I. Tapasov [-] ) , J. Šikanedr [-] , D. Hájek [-] , V. Janda [-] , J. Šmíd [-] , P. Frydrych [-] , M. Novák [-] , P. Tvrz [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Raček [-] , O. Rataj [-] - V. Kabíček [-] (78. D. Kabíček [-] ) , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , M. Prchlík [-] - M. Davídek [-] , V. Novák [-]

ŽK: 23. P. Tvrz , 37. J. Šmíd , 62. M. Novák - 30. Z. Všetečka , 70. M. Prchlík , 80. M. Hájek . ČK: 85. M. Davídek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORÁK Matěj - MIŽIČ Jan, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Důležitý souboj ze spodní části tabulky. Oba týmy dělí od sebe pouhé dva body, o to více budou chtít oba vyhrát. Tři body však zůstanou v Berouně, který urve těsné vítězství na svou stranu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích