3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté z Kosoře doma těsně zdolali statečnou Nelahozeves


Branky


11. J. Křemen , 41. M. Brož , 66. P. Nehoda - 29. P. Tryhuk , 85. T. Buldra
8

Kosoř a Nelahozeves - to jsou kluby, které se v sobotu utkaly v souboji o tři body.

Pro oba celky byl úvodní zápas velmi důležitý, protože jim měl nastínit, co do dalších utkání zlepšit nebo udržet.

Lépe se utkání vyvedlo domácím, kteří zvládli hned třikrát překonat Zavadila v brance hostů.

 

Rozhodující branku vstřelil Nehoda, nehoda to ale nejspíš nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup domácích

Zápas se již od začátku vyvíjel lépe pro domácí, kteří si sice nejdříve museli trochu zvykat na povrch, ale ve výsledku se s trávníkem sžili a předváděli dobrý výkon. První šance měli právě domácí, když se k zakončení postupně dostali hned tři hráči. Nejdříve se neprosadil Bašák, následně nastřelil Sláma tyčku a poté se ani Slunéčko nedokázal prosadit a poslat Kosoř do vedení. Hned v jedenácté minutě se ale domácí přecejen dočkali, když se po chybě gólmana Zavadila míče ujal Křemen a chytrým lobem změnil stav utkání na 1:0

 

Následně se do hry dostali také hosté. Nelahozeves se pokoušela všemi možnými prostředky srovnat, ale povedlo se jí to až zásluhou Tryhuka, kteří se sebevědomě ujal balónu a po krásné individuální akci zakončil přesně - 1:1. Do poločasu se ale skóre měnilo ještě jednou a to po brance domácího Brože, který si našel míč po skrumáži ve vápně a propasoval ho za záda hostujícího brankáře - 2:1.

Třetí branka a marné dotahování hostů

Druhý poločas byl pro hosty šancí na obrat. I tak ale na hřišti panovala mírná převaha domácích, kteří se zaslouženě trefili i potřetí v utkání. Po dobrém zisku míče se Nehoda vydal na pouť směrem k hostující svatyni a zakončil přesně na zadní tyč - 3:1. Hosty tato nehoda mohla jen mrzet, i tak se ale stále pokoušeli se zápasem něco udělat. Korigující branka nakonec přišla zásluhou Buldry, který po zpětné nahrávce střelou na zadní tyč upravil stav na 3:2.

 

Zápas tak skončil lépe pro domácí Kosoř, Nelahozeves naopak nevyužila žádnou ze svých šancí v závěru a musela se spokojit s nulovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: V zápase jsme nebyli přímo lepší. Hrálo se na trávě a bylo pro nás obtížné si zvyknout, ale spokojenost je samozřejmě na místě. Vytvářeli jsme si mnoho šancí a chyběla nám jen větší produktivita. Jinak kompletní spokojenost.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Klukům chci poděkovat za to, že po ne příliš dobrém vstupu do utkání jsme se zvládli oklepat a vrátili jsme se do utkání. Škoda, že jsme nevyrovnali.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] (79. M. Jurovčík [-] ) , A. Janoušek [-] , Z. Sláma [-] (80. T. Vladyka [-] ) , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , J. Slunéčko [-] (59. P. Růžička [-] ) , J. Křemen [-] (82. M. Šácha [-] ) , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] (30. J. Fiala [-] ) - J. Holý [-] , J. Křtěn [-] (10. D. Daniielian [-] ) , P. Tryhuk [-] , A. Janovský [-] , J. Kalaš [-] , L. Bucha [-] , R. Šimek [-] (46. R. Kochman [-] ) , D. Kulhánek [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-]

ŽK: 84. J. Novotný , 93. A. Janoušek - 38. J. Holý , 47. A. Janovský , 61. D. Daniielian .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Domácí měli v závěru podzimu výsledky jako na houpačce. Nelahozeves se začala trochu nadechovat a na start jara velmi těžké odhadnout, kdo bude úspěšnější. Přikloním se na domácí stranu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů