3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozporuplný zápas Tuchoměřic s Jílovištěm skončil výhrou lídra


Branky


8

V sobotu se vedoucí Tuchoměřice postavily proti Jílovišti, které očekávalo vemi náročný, jednoznačný průběh zápasu.

 

Tento scénař se ale nekonal - utkání nám nabídla mnoho šancí hostujícího klubu, kterému chyběla jen větší produktivita.

 

Domácí si zkušeně pojistili další tři body do tabulky v cestě za titulem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance, šance, gól, šance...

První polovina byla velmi akční. Mnoho šancí si vytvářeli především hráči Jíloviště, což bylo poměrně neočekávané. Hostující Rajnoch se nejdříve dostal k zakončení hlavou, nezamířil však přesně. O pár chvil později se sehrál stejný scénář - Rajnoch, hlavička, bez gólu. A do třetice všeho dobrého. Rajnoch se ujal míče a tentokrát nohou chtěl ohrozit branku prvního celku tabulky, opět bez úspěchu.

 

Do obrovské šance se dostal i další hráč Jíloviště, konkrétně Janoušek, který se dokázal skvěle uvolnit, ale poté tragicky netrefil odkrytou branku domácích. 

 

Do hry se tak dostali také domácí, když se nejlepší střelec soutěže, Šahini, zmocnil míče po přihrávce ze strany a zakončil přesně, tedy udělal to, co dělalo hostům celý první poločas problém - 1:0. V tuto chvíli začal být zápas trochu kontroverzní, protože rozhodčí rozhodoval nejednoznačně a rozporuplně, hlavně při zákrocích domácího celku.

Souboj Kučerů a udržení skóre

V druhém poločase se do šance znovu dostal aktivní kapitán hostí Janoušek, který ale i v tomto případě nedokázal zakončit tak, jak by se jeho týmu hodilo. V 57. minutě poté došlo k velmi důležitému momentu, když byl po přihrávce Šorny hostující J.Kučera vystaven souboji s domácím brankářem M. Kučerou a prve jmenovaný hráč si z něj odnesl vyloučení.

 

Rozhodčí rozhodl, hra pokračovala dál. Domácí šli do dvoubrankového vedení hned o pět minut později. Stehno se dostal k odraženému míči a zakončil skvěle - 2:0. 

 

Jíloviště bylo v následující pasáži zápasu aktivnější a v 81. minutě za to bylo odměněno po nádherném zakončení Podzemského, který vymetl šibenici Kučerovy branky - 2:1. Poslední zásah si zapsal Sulík, velmi aktivní aktér sobotního zápasu. Ten šel s míčem do brejku a překonal gólmana Šedivého - 3:1. Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí se tak mohli těšit z dalších tří bodů do tabulky. Jíloviště se muselo spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: První zápas po pauze byl složitý, navíc jsme hráli proti prvnímu týmu tabulky. I tak jsme ale podali skvělý výkon, mohli jsme vyhrát, ale máme špatnou produktivitu. Hlavní rozhodčí mě hodně zklamal, za mě měli dostat červenou domácí, a to v prvním poločase, ne my.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] (76. P. Hrabar [-] ) , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] (86. A. Kejmar [-] ) , P. Hájek [-] , F. Stehno [-] (86. P. Smrž [-] ) , M. Majer [-] , T. Valín [-] (81. J. Beran [-] )

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - Š. Frank [-] (59. J. Pospíchal [-] ) , D. Malý [-] (83. H. Siegl [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , J. Kučera [-] , J. Rada [-] (81. O. Vrabec [-] ) , T. Šorna [-] (76. J. Šibrava [-] ) , A. Boruta [-] , F. Janoušek [-] (59. L. Soldát [-] ) , M. Rajnoch [-]

ŽK: 76. A. Boruta , 78. D. Malý , 89. H. Siegl . ČK: 57. J. Kučera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - STUMPF Jaroslav, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

První tým naváže na suverénní podzim a znovu ukáže, že to s ovládnutím soutěže myslí vážně. A kde jinde začít, než na domácím hřišti. Zápas nabídne zajímavý souboj nejlepší obrany soutěže se třetím nejproduktivnějším útokem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích