Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ukázkový obrat! Příbram zvládla v prvním zápase jara zaskočit favorizovaný Vestec, rozhodl Slepička


Branky


40. M. Hendrych (vl.) , 54. T. Jeník , 57. T. Jeník , 90. M. Slepička - 3. T. Jarábek , 38. R. Kalod , 48. A. Bodlák
7

V sobotu se proti sobě v rámci prvního kola po přestávce postavily celky z Příbrami a Vestce. Domácí se dlouho nacházeli v nevýhodné pozici ale zásluhou tři branek v druhém poločase si dokázali dojít pro zasloužené tři body. Rozhodl Slepička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v hostující režii

Domácí do zápasu nevstoupili vůbec dobře, když se hosté hned ve třetí minutě ujali míče a vyvojovali rohový kop. Z něj se zrodila první branka hostů, když se ve vápně dobře zorientoval Jarábek a zkušeně zakončil - 0:1.

 

Skvělý start Vestce, ne tak dobrý start domácích. Příbram začala přebírat iniciativu kolem konce patnácté minuty, když si dokázala vypracovat hned dvě gólové příežitosti, skvělý Bašta v brance hostů byl ale v obou případech proti.

 

Vestec se navíc ujal dvoubrankového vedení, když využil chyby domácích a po povedeném brejku navýšil Kalod - 0:2. V tu chvíli to pro domácí nevypadalo nejlépe. Hned o dvě minuty později ale donutili hosty ke vstřelení vlastního gólu, když si míč do branky po akci Jeníka srazil Hendrych - 1:2. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Krutá, efektivní otočka

Druhá polovina znamenala pro domácí možnost zvrácení skóre. Této vizi ale vůbec nepomohl třetí zásah hostujícího týmu, když se trefil Bodlák a opět poslal hosty do dvoubrankového vedení - 1:3.

Od této chvíle se ale dynamika zápasu nadobro změnila.

O šest minut později se míče zmocnil velmi aktivní Jeník, který zvlád zakončení na jedničku - 2:3. Stejný hráč, pro kterého to byl velice vydařený zápas, se prosadil hned vzápětí podruhé a srovnal na 3:3!

 

Pro hosty rána, pro domácí o to větší motivace k tomu zápas otočit kompletně. To se jim podařilo až v posledních vteřinách zápasu, gól to ale byl výborný.

Slepička se ujal míče, napřáhl a geniálním lobem překonal brankáře Vestce - 4:3

Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí si tak po dramatickém obratu přivlastnili všechny tři body, hosté se naopak museli spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Pro diváky to musela být atraktivní podívaná. Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně, ale od 15. minuty jsme začali přebírat moc nad zápasem. Od 60. minuty jsme ji měli kompletní, soupeře herně přehrávali a vytvářeli si šance. Chválím kluky za to, že nás nepoložil druhý gól.




Sestavy


Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Prokeš [-] , M. Srch [-] (67. D. Drašnar [-] ) , P. Buchta [-] , M. Slepička [-] , T. Jeník [-] (91. J. Pavlišta [-] ) , D. Vošmik [-] , V. Kadlec [-] , D. Prokeš [-] (46. M. Hejduk [-] ) , K. Češka [-] , D. Morav [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , R. Kalod [-] , J. Bodlák [-] (75. D. Silovský [-] ) , J. Kolda [-] , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] (75. M. Hlubuček [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , A. Bodlák [-] (62. J. Hobza [-] )

ŽK: 83. T. Prokeš - 70. J. Hobza , 88. P. Pecinovský , 90. R. Matysík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - ZÍKA Jan, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým Příbrami čeká na úvod jara hodně těžký soupeř. Vestec potvrdí kvalitu, prodá zkušenost a z historického hornického města si odveze tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích