3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky zvládly domácí zápas


Branky


8. T. Janů (p.) , 67. R. Halámka , 76. M. Kuřítko - 17. J. Čech , 27. M. Premar
25

Počítky na jaře neprohrály ani v třetím zápase. Tentokrát udolaly Moravské Budějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Počítky vstoupily do utkání výborně, byly aktivní a zaslouženě šli do vedení. Po faulu na Lukáše Filippiho se kopala penalta, kterou Tomáš Janů s přehledem proměnil - 1:0. Domácí celek vedení uklidnilo natolik, že pomalu přebírali kontrolu nad hrou hosté. Odměnou jim byly dvě branky ze standardních situací. Nejprve si na centr naskočil Čech a posléze opět hlavou vstřelil branku Mario Premar - 1:2. Vyrovnání měl na kopačce těsně před poločasem domácí útočník Kuřítko, ale ve stoprocentní šanci nepochopitelně selhal. Poločas vyhráli hosté 2:1.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas Počítky přitlačily hostující celek na vlastní polovinu a byla jen otázka času, kdy se 200 diváků dočká vyrovnání. V 67. minutě zahrával Jan Mašek rohový kop a přesným centrem našel Romana Halamku, který svým typickým gólem vyrovnal - 2:2. Rozhodnutí na sebe vzal v 76. minutě Martin Kuřítko, který svým důrazem vybojoval míč a nekompromisní ránou vystřelil Počítkám 3 body - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Chtěli jsme z domácího utkání vytěžit tři body, což se podařilo. Kromě druhé části prvního poločasu jsme byli lepším mužstvem. Velice důležité body, které musíme potvrdit v dalším zápas.

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Bez tří hráčů základní sestavy jsme nezvládli vstup do utkání a ihned v 7. minutě jsme inkasovali. Následně jsme se dostali do hry a otočili stav utkání v náš prospěch 1:2. Jak soupeř, tak my jsme v první poločase zahodili spousty šancí, a tak jsme šli do kabin s jednogólovým náskokem. Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně pasivně a domácí tým otočil misky vah na svou stranu, zápas otočil a tím zůstávají 3 body doma. Gratulace soupeři a klukům díky za bojovnost a nasazení.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , L. Sláma [-] , P. Beneš [-] - M. Blažíček [-] (88. D. Bednář [-] ) , M. Kuřítko [-] (88. O. Šulc [-] ) , T. Janů [-] , J. Mašek [-] - O. Zajíček [-] (62. R. Halámka [-] ) , L. Filippi [-] (42. J. Peška [-] )

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - O. Fedra [-] , M. Premar [-] , M. Premar [-] (85. L. Stehlík [-] ) , V. Novotný [-] , J. Tržil [-] , P. Benda [-] , M. Neubauer [-] (59. F. Haza [-] ) , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-]

ŽK: 44. M. Premar , 82. O. Fedra .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Ondřej - SÝKORA Tomáš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů