2:1
(1:1)
45. J. Trnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice berou tři body


Branky


24

Hosté na konci prvního poločasu srovnali, ale nakonec jim to nebylo nic platné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do utkání se aktivněji pustili domácí a první větší závar před hostující brankou skončil střelou Čecha nad branku. V 7. minutě se budějovičtí dostali do vedení, když po centru Neubauera hlavičkoval ve vápně přesně k tyči Čech - 1:1. Další šanci na změnu skóre měl Novotný, ale po rohu Svobody netrefil hlavou prostor mezi tyčemi. Po půlhodině hry se dostali do šancí i hosté, ale střela Jury minula branku a centr Skryji na volného spoluhráče zblokoval J. Benda na roh. Hostům se přece jen podařilo vyrovnat po chybě domácího záložníka v poslední minutě, kdy se trefil úplně volný Trnka - 1:1.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase upadlo utkání do průměru a moc fotbalových akcí nebylo k vidění. Více šancí však měli hosté, ale bez brankového zakončení. Outulný svůj samostatný únik zakončil střelou vedle a tutovku Pažourka zlikvidoval brankář Rumíšek. V 55. minutě tak uděřilo na druhé straně, když po ruce Kotačky ve vápně využil nařízenou penaltu střelou k tyči Svoboda - 2:1. Ve zbytku utkání se hosté snažili o vyrovnání, ale jejich zakončení vázlo. Totéž se dá říci i o hře domácích a tak za zmínku stojí snad jen střela Kosmáka čtvrt hodiny před koncem zápasu, kterou s námahou vyrazil hostující brankář na roh. Domácí tak vydřeli ve druhém jarním utkání těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Utkání moc fotbalové krásy nenabídlo. Obě mužstva hodně kazila, ve hře bylo hodně nepřesností. Vybojované 3 body.

FK Rudíkov
Luděk Hadraba (trenér): Dnes vzhledem k vývoji v utkání jsou to pro nás ztracené 3 body. Už v první půli jsme měli malinko více ze hry, nedokázali jsme se ale dostat do finálky. V druhé půli hned z kraje jsme si vytvořili dvě 100% šance, které jsme bohužel nevyužili. Pak po naší chybě a špatnému zareagovaní, šli domácí z p.k. do vedení. Ve zbytku zápasu jsme se snažili a tlačili do zakončení, bohužel se nám nepodařilo vstřelit gól a tak odjíždíme zklamání a s prázdnou!!



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - V. Novotný [-] , J. Tržil [-] (88. L. Stehlík [-] ) , P. Benda [-] , P. Stark [-] (74. J. Kodajek [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] (65. O. Fedra [-] ) , M. Pařízek [-] (88. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] , J. Kotačka [-] , M. Slaný [-] (66. P. Smieško [-] ) , J. Dobrovolný [-] - M. Outulný [-] , J. Pažourek [-] , L. Jura [-] - M. Skryja [-] , J. Trnka [-]

ŽK: 76. J. Čech , 80. M. Pařízek , 92. V. Novotný , 92. K. Svoboda - 21. M. Slaný .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - STRATENÝ Michal, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Oldřich Chalupa
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím v překvapení a výhru hostů.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích