Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Roszochy


28

Divoký zápas zvládli lépe domácí, kteří naopak od hostujících funkcionářů udrželi nervy na uzdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve šlágru kola I.B třídy skupiny B, bylo od počátku k vidění zajímavé utkání. Hosté vstoupili do utkání lépe, domácí přehrávali a dostávali se k zahrávání nebezpečných rohových kopů. Z jednoho rohového kopu dokázali skórovat, když na přední tyči předskočil domácího brankáře Juračku Procházka a hlavou rozvlnil síť - 0:1. Další možnost skórovat měli hosté ve 14. minutě, ale penaltu lapil domácí brankář Juračka. Domácí se postupně začali dostávat do slibných pozic až se prosadil kanonýr domácích Petr Bureš, který po skvělém pasu od Pavla Prášila udělal kličku hostujícímu hráči a nechytatelně se trefil z dvaceti metrů do šibenice - 1:1. Zajímavé utkání pokračovalo dál. Domácí se dostali do vedení, Petr Bureš skvěle vysunul za obranu Radka Padrtku a ten přeloboval vyběhnuvšího brankáře hostí - 2:1. Hosté se nenechali zahanbit a skvěle sehraným brejkem dostali do koncovky Daniela Uhlíře, který výstavní ránou na zadní tyč vyrovnal - 2:2. Domácí ovšem okamžitě odpověděli a po skvěle provedené brejkové situaci zakončoval na zadní tyči zcela osamocený Radek Padrtka - 3:2.

 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, drželi míč na kopačkách, ale z tlaku kromě rohových kopů nic nevytěžili. Domácí podnikali rychlé brejky, ale využili až rohový kop, kdy se hlavou prosadil David Juračka - 4:2 Poslední slovo v zápase patřilo znovu domácím, výborně zahranou standardní situaci proměnil v branku František Maršálek - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Velice kvalitní utkání z obou stran jsme zvládli a zvítězili jsme. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon a fanouškům za skvělou podporu.




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - R. Padrtka [-] (81. F. Maršálek [-] ) , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] (67. P. Šmerda [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] (85. J. Maršálek [-] ) , J. Ludvík [-] (85. A. Toman [-] ) , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] (27. T. Frantl [-] ) - L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (67. M. Burian [-] ) , D. Fendrych [-] (81. P. Kaštan [-] ) , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , T. Malec [-] , D. Bajer [-] , A. Nedoma [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 14. V. Prášil , 16. J. Ludvík , 29. R. Padrtka , 35. P. Prášil , 88. F. Maršálek - 35. D. Bajer , 40. L. Liška , 48. D. Fendrych , 85. M. Burian . ČK: 76. A. Burian .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: GREGAR Daniel - STRATENÝ Michal, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2024 23:08
Že se Alešovi vůbec nedivím ,Rozsochy jsou nejpropracovanější klub v okrese a je vidět,že to pokračuje dál.
26. 3. 2024 07:38
Oprava,protlačovaný. Třeba za poslední dva roky v okrese je Tomášek pískal skoro každej druhej zápas a když nemohl on,přijel Jarda Beneš. Je vidět,jak je rozhodčí tlačili nahoru a tlačenku mají pořád od okresních sudích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích