0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rudíkově bez branek


Branky


24

Oba celky pod novými kouči v prvním zápase branku nestřelili. Hosté hráli půl hodiny v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí hráči byly po většinu času prvního poločasu pod mírným tlakem. Přihrávky byly kostrbaté, nepřesné a často prohrávali souboje, hlavně v útočné fázi v souboji často pohořeli. Hosté zahrávali hodně rohových kopů, z kterých byly nebezpeční. Největší šanci první půle měl po krásné nahrávce od Outulného domácí Martin Skryja, který z hranice malého vápna přestřelil. I hosté po chybě domácího gólmana stříleli do poloodkryté branky, Kotačka ale míč mířící do branky stačil vyhlavičkovat. 

Ani po přestávce branka nepadla

V druhém poločase se hra domácích lehce zvedla, i hosté ovšem nechtěli odjet s prázdnou a tlačili se do útoku. V 62. minutě vzal na půlce míč domácí Jura a rozhodl se pro samostatný únik, byl zastaven až hostujícím obráncem Smolíkem za pomocí faulu, za který viděl červenou kartu a hosté šli do desíti. Z následného trestného kopu Pažourka se vyznamenal hostující brankář. Hosté se i dále tlačili dopředu a na hřišti nebylo nijak znát, že hrají v oslabení. Neujala se ani střela střídajícího rudíkovského Pokorného v poslední minutě po závaru z rohového kopu, a tak zápas skončil spravedlivou remízou. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Luděk Hadraba (trenér): Jsem zklamaný z výsledku, bohužel musím ale konstatovat, že dnes jsme si víc než bod zřejmě nezasloužili. Mrzí mě, že víc jak půlhodinovou přesilovku navíc v domácím prostředí nevyužijeme ani ve větší tlak a potažmo vstřelení gólu!

FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (vedoucí): Zápas, ve kterém jsme byli lepším týmem, avšak nedokázali jsme využít řadu gólových příležitostí. Největší z nich spálil Novotný, kdy v samostatném úniku jen našel rukavice domácího gólmana. Když už to vypadalo na závěrečný nápor hostů, tak musel za ruční brzdu zatáhnout Smolík a byla z toho červená karta. I v 10 jsme byli na hřišti lepším týmem, ale nakonec můžeme být za bod rádi, když v závěru zahrozili domácí a jen dobrý zákrok Sklenáře udržel remízový stav. Do příštích kol musíme rozhodně zapracovat na koncovce, ale zápas ukázal i řadu pozitivních věcí, na kterých musíme stavět do budoucna.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] , J. Kotačka [-] , M. Slaný [-] (46. J. Dobrovolný [-] ) - J. Pažourek [-] , M. Outulný [-] , L. Jura [-] , L. Nožička [-] , P. Smieško [-] (67. R. Pokorný [-] ) - M. Skryja [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - A. Jinek [-] (61. F. Vrbas [-] ) , T. Smolík [-] , J. Janů [-] , J. Pech [-] - D. Požár [-] , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] , D. Novotný [-] - P. Císař [-] (61. T. Rous [-] ) , J. Požár [-] (84. M. Blaha [-] )

ŽK: 45. M. Skryja - 24. D. Novotný . ČK: 63. T. Smolík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - SVOBODA Vladimír, VOŠMERA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích