1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetězárna poprvé venku za tři body, odnesl to Štěpánov


Branky


0

SK Řetězárna Česká Ves se v pátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A představila již počtvrté v této sezóně na hřišti soupeře, tentokrát na půdě Štěpánova. Tento zápas představoval souboj dvou týmů, které nezažívají zrovna oslnivý start do sezóny, i když si v minulém kola oba celky připsaly po třech bodech. Z tohoto zápasu nakonec odešli šťastnější hostující fotbalisté, kteří se po brankách tria Mravec, Michálek, Maceček mohli radovat z vítězství 1:3. Za domácí osm minut před koncem korigoval Zachar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku zápasu uchopili hráči Řetězárny pevně otěže zápasu do svých rukou. V šesté minutě se do šance dostal Michálek, ale jeho hlavička skončila jen v náručí domácího brankáře. Další minuty byli hosté stále aktivnější, ze svých šancí však dokázali vytěžit jen velké množství rohových kopů bez vážnějšího zakončení. V 19. minutě se měnilo skóre poprvé, a byli to hostující fotbalisté, kteří se radovali z branky v síti soupeře. Obšil zahrával standardní situaci, Michálek prodloužil na Mravce, a ten našel skulinu mezi klubíčkem hráčů a svým premiérovým gólem v dresu České Vsi poslal hosty do vedení. Ve 21. minutě se hostující Jati prezentoval krásnou střelou z hranice šestnácky, která orazítkovala tyč Hložkovy branky. První příležitost domácích skončila vedle branky brankáře Dostála, radostí Štěpánova neskončil ani závar z 28. minuty, který dokázala hostující obrana zažehnat. Závěr poločasu patřil spíše domácím fotbalistům, kteří měli ve 42. minutě velkou příležitost ke srovnání, ale Zachar v dobré příležitosti nedokázal zakončit. 

Druhý poločas začal herní převahou domácích, který byl ale vyjádřen pouze držením míče ve středu hřiště. V 60. minutě vyrobil hrubku brankář Řetězárny Dostál, Mravec musel jeho zaváhání hasit faulem, za který si od sudího Hampla vysloužil žlutou kartu. Následný přímý kop skončil pouze na zdi, a hosté se navíc dostali do rychlého protiútoku, po kterém Obšil jen těsně netrefil domácí branku. V 69. minutě se hosté radovali podruhé, když Michálek hlavou uklidil přesný Málkův centr. O pět minut později navíc přichází další direkt pro domácí. Maceček se dobře zorinetoval před Hložkovou bránou a nekompromisně poslal hosty do třígólového vedení. V 77. minutě postupoval sám na brankáře hostující Jati, ale ani tentokrát neprolomil svou střeleckou smůlu a poslal míč pouze nad břevno branky Štěpánova. O chvíli později dal o sobě vědět opět Obšil, jeho krásnou střelu však domácí brankář konečky prstů vytěsnil na roh. V 83. minutě vyrobila obrana hostů další hrubku, kterou tentokrát dokázal využít útočník Štěpánova Zachar, a snížil tak na 1:3. Jako poslední měl příležitost změnit skóre zápasu střídající Nováček, jeho brejk ale skončil střelou mimo branku. Hráči Řetězárny si pak již koncovku zápasu s přehledem uhlídali a po výhře nad Rapotínem si odváží cenné tři body i ze Štěpánova. 



Sestavy


TJ Štěpánov u Olomouce
J. Hložek [-] - J. Zachar [-] , D. Smrček [-] , D. Olšanský [-] , M. Černošek [-] (62. Z. Donda [-] ) , R. Tuška [-] , M. Chládek [-] (69. D. Fryblík [-] ) , J. Všetečka [-] (54. J. Novák [-] ) , J. Hladiš [-] (78. L. Naňák [-] ) , P. Rak [-] , J. Hubáček [-]

SK Řetězárna
J. Dostál [-] - B. Bartoš [-] , O. Maceček [-] , Z. Opravil [-] , J. Kočí [-] - M. Málek [-] (69. M. Lukáč [-] ) , R. Zrník [-] , A. Obšil [-] - D. Mravec [-] (70. J. Nováček [-] ) , F. Jati [-] , R. Michálek [-] (79. J. Grimm [-] ) -

ŽK: 52. J. Hubáček , 66. J. Zachar - 60. D. Mravec .
Místo: Štěpánov u Olomouce,tráva. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Hampl Evžen - HABICH Otakar, MOLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.