2:1
(2:1)
37. M. Sadil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostroh doma vyhrál a připisuje si tři body


Branky


10

Zálešák se prosadil a domácí získali tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v prvním poločase

Domácí na soupeře vlétli a již v 8. minutě šli do vedení. Po nedůrazu před brankou se nejlépe zorientoval domácí Petráš a poslal Ostroh do vedení. Ve 20. minutě zápasu zahrávali domácí standartní situaci z 25 metrů a dokázal se prosadit nejlepší střelec mužstva - Zálešák. Ve 37. minutě se hostům podařilo snížit, když se trefil Sadil. Ten se prosadil ze standartní situace. Bohužel pro hosty, dohrávali poločas v 10 mužích. Rozhodčí nepředváděl dobrý výkon a to odnesl hostující hráč druhou žlutou a následně červenou kartou. Poločas tak skončil 2:1 pro domácí. 

Více branek jsem se již nedočkali

Ve druhém poločase se toho již moc neodehrálo. Největší šanci měl domácí Zálešák, když hlavičkou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Hostující mužstvo naopak své dvě tutovky zahodilo a tak zápas skončil 2:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Trenér domácích již odmítl poskytnout informace či vyjádření
FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna: Nevyšel nám vstup do utkání, kdy domácí zahrávali nepříjemné standardní situace a dostávali se tak do tlaku. Velmi brzy také dali 2 góly. Jeden po našem nedůrazu v 16ce a druhý po trestném kopu z cca 25m. Na hřišti byla docela nervozita díky nevyrovnanému posuzováni zákroků. Bohužel to odnesl náš hráč, který dostal žlutou kartu a následně klukovsky oplácel a dostal druhou. V tu chvíli jsme se zatáhli a vyráželi k rychlým protiútokům. Diky tomu jsme měli nějaké rohy a standardky a jednu takovou jsme proměnili ještě před koncem poločasu. Druhý poločas gól nepřinesl, přestože domácí měli jednu tutovku, kdy Jirka Mikeštík fantasticky vytáhl hlavičku Zálešáka a my jsme zahodili 2 gólovky, kdy jak David Červenka, tak David Bartoň minuli zblízka branku domácích. Máme 0 bodů a to i přes sympatický výkon v 10ti. Bohužel zápas se hraje nejen do 90 minuty, ale i od 1.minuty



Sestavy


FK Uherský Ostroh
V. Pěnčík [-] - M. Zálešák [-] , R. Studnička [-] , S. Rapant [-] , D. Petráš [-] (77. A. Burián [-] ) , O. Mojžíšek [-] , R. Mikulčík [-] , A. Llanos [-] , M. Konečný [-] (67. M. Horák [-] ) , M. Durna [-] , T. Burián [-]

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] , D. Bartoň [-] , L. Fuksa [-] , J. Králík [-] , M. Sadil [-] , D. Červenka [-] , J. Vávra [-] (88. A. Majer [-] ) , Š. Válek [-] (61. S. Bartoň [-] )

ŽK: 37. T. Burián , 88. V. Pěnčík , 89. S. Rapant , 92. R. Studnička - 22. J. Králík , 23. Š. Válek , 81. M. Bartoň , 85. J. Vávra . ČK: 23. J. Králík .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - TUREČEK Tomáš, PROKOP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíšou na svoji stranu tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích