4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravský Beroun otočil zápas s Českou Vsí


Branky


37. J. Mužátko , 46. T. Klusák , 66. R. Vlček (p.) , 86. P. Frančák - 7. F. Jati , 18. J. Kočí
0

Jedenácté kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Moravského Berouna a České Vsi. Domácí tým se od samého začátku pohybuje ve spodních patrech tabulky, takže pro něj bylo povinností odnést si ze zápasu nějaké body. To se jim nakonec povedlo znamenitě. I když po osmnácti minutách prohrávali o dvě branky, nakonec dokonale otočili skóre a zvítězili 4:2 a připsali si veledůležité tři body, které je posunuly na dvanáctou přičku tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od samého úvodu se hosté pevně chopili otěží zápasu a zle zatápeli domácí obraně. Hlavně rychlonohý Babčák se svým spoluhráčem Obšilem představovali pro svého soupeře neustálé nebezpečí. A vstup do zápasu vyšel hostujícím fotbalistům i gólově. V 7. minutě našel Babčák Jatiho, který přízemní střelou ukončil své střelecké trápení a v jedenáctém zápase sezony se dočkal první vstřelené branky - 0:1. V 18. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Babčák zahrával rohový kop a Kočí přesnou hlavičkou zvýšil na 0:2. Domácí v této chvíli absolutně nestíhali tempo hostů a frustrace z nich doslova čišela. První střelecký pokus domácího týmu přišel až po dlouhých čtyřiadvaceti minutách, Dostálovu branku ale minul o několik metrů. Ve 37. minutě ale přišla nečekaná odpověď domácích na vývoj zápasu, když Mužátko přesnou ranou k tyči nedal po chybě Macečka s Opravilem nejmenší šanci brankáři České Vsi. Znovu o dva góly to mohlo být o minutu později. Chomek vyslal do brejku Michálka, ten však tváří v tvář domácímu brankáři vystřelil jen těsně vedle. Na světelné tabuli tak po první půli svítilo skóre 1:2. 

Sotva rozhodčí zahájil druhý poločas, domácím fotbalistům se podařilo vyrovnat, když se po pěkné akci trefil osamocený Klusák - 2:2. Najednou na hřišti jako by existovalo jen jedno mužstvo. Domácí přehrávali svého soupeře, hosté kupili velký počet chyb, a na jejich kopačky se vkrádala nervozita. Hráči Moravského Berouna byli dřív u každého míče a vyhrávali osobní souboje. A šance si také začínaly vytvářet. Tu z 59. minuty Dostál ještě dokázal vytěsnit na roh, po kterém opět visel gól doslova na vlásku. Tlak domácích hráčů stále sílil. V 66. minutě přišel další z důležitých momentů zápasu, když sudí po jednom ze závarů, během kterého se míč doslova odrážel od hráčů a poskakoval po čáře, nařídil zřejmě na popud domácích hráčů pokutový kop proti hostujícím celku. Ten si vzal na starost Vlček a s přehledem poprvé v zápase poslal svůj tým do vedení - 3:2. Domácí fotbalisté i nadále buší do hostujících obranců. V 81. minutě hosty ještě zachraňuje břevno, o pět minut později už ale Frančák definitivně rozhodl o vítězství svého týmu, který se tak posunul na dvanáctou příčku v tabulce, a v dalším kole se utká opět na domácím hřišti s celkem Černovíra, který má na svém kontě o pouhé dva body víc. 



Sestavy


TJ Granitol Moravský Beroun
L. Baroš [-] - J. Mikulanin [-] , D. Machala [-] (39. R. Horák [-] ) , R. Pavlas [-] , J. Šlížek [-] - R. Vlček [-] , P. Frančák [-] , R. Švanda [-] , T. Klusák [-] - J. Mužátko [-] , N. Malinovský [-] (86. T. Chaloupka [-] )

SK Řetězárna
J. Dostál [-] - O. Maceček [-] , Z. Opravil [-] - D. Mravec [-] , M. Chromek [-] , A. Obšil [-] , R. Zrník [-] - R. Michálek [-] , J. Babčák [-] (69. K. Bajza [-] ) , F. Jati [-] - J. Kočí [-] (47. B. Bartoš [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOZIL Petr - HODAŇ Martin, HALENKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.