Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

17.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Rapotíně v sobotu padlo celkem šest branek. Fotbal jak má být


Branky


0

Rapotín přivítal v rámci sedmnáctého kola I.A třídy doma, na svém trávníku, výběr Řetězáren. Nepříznivé počasí vůbec nenasvědčovalo, že by necelých 50 diváků mohlo vidět kvalitní a pohledný fotbal, ale opak byl pravdou. V Rapotíně v sobotu padlo celkem šest branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl všem přihlížejícím parádní fotbal, který byl okořeněn o tři branky

Domácí vstoupili do druhého jarního utkání poměrně aktivně. Březina se dostal do zajímavé příležitosti po přihrávce Štěpána Hudce. Bohužel pro Rapotín ale z této šance nic nebylo. V páté minutě už ale bylo na rapotínském trávníku o poznání veseleji. Odražený míč se dostal pouze k volnému Šlesingerovi, který se do balonu bez většího rozmýšlení opřel. Dělová rána zamířila přímo do šibenice hostující brány a Jiskra se tak mohla radovat z brzkého vedení. V jedenácté minutě se do šance dostávali také hosté z České Vsi, jenže výborná obrana Rapotína je zatím do ničeho nepustila. O minutu později už Řetězárny zahrozily více. Jeden z hostujících hráčů obešel dva obránce Jiskry a poté odcentroval do šestnáctky domácího týmu kvalitní míč. Ten našel zcela volného útočníka, který ale z první napálil míč pouze do gólmana Mošonce. Ve třinácté minutě nastala velice smolná chvíle pro hosty. Dostál se snažil odkopnout míč do bezpečí, jenže napálil ho tak nešťastně, že se odrazil od napadajícího Březiny přímo do brány. Hosté tak po necelé čtvrt hodině hry prohrávali už o dva góly. V jednadvacáté minutě se k dobré střele dostal hostující kapitán Michálek, jehož pokus musel Mošonc vyrazil hodně dobrým zákrokem na rohový kop. S blížícím se koncem prvního poločasu začali hosté mírně stupňovat svůj tlak. Ve čtyřicáté minutě se hodně jedovatou střelou ze standardní situace prezentoval hostující Žák. Kdyby jeho pokus zamířil mezi tři tyče, gólmana Mošonc by byl bez šance. Těsně před koncem úvodní poloviny hry se hosté přeci jen dočkali kontaktní branky. Po krásné individuální akci se prosadil Zrník, který si povodil celou rapotínskou obranu.

 

Hosté vstoupili do druhého poločasu tak, jak zakončili úvodní polovinu hry. Šlesinger udělal v rozehrávce obrovskou chybu, které na výbornou využil hostující Obšil a vyrovnal na 2:2. Rapotín chce na inkasovanou branku odpovědět v nejbližší možné příležitosti, ale střela Štěpána Hudce z padesát minuty byla pouze zablokována. V padesáté osmé minutě mohli jít dokonce hosté do vedení, když obrana Rapotína nechala za sebou zcela zapomenutého Michálka, jehož hlavička skončila naštěstí pro domácí pouze mimo branku. Teď měla Jiskra hodně velké štěstí. V šedesáté páté minutě už bylo v Rapotíně opět o trochu veseleji. Po centrovaném míči kapitána Vicence vznikla v pokutovém území České Vsi velká skrumáž, ze které vyletěl míč na bránu hostí. Brankář Dostál si ale s jednoduchým balonem neporadil a hodně nešťastně si posílá míč za svá záda. Domácí se snažili navýšit své vedení v šedesáté deváté minutě, kdy se pokusil odcentrovat střídající Martin Kocourek. Jeho přízemní centr byla ale dobře zablokován hostující obranou. V posledních minutách utkání se Rapotín spíše bránil a iniciativu v zápase tak převzali hosté. V nastaveném čase se hosté z České Vsi přeci jen dočkali, když se hlavičkovým pokusem po rohovém kopu dokázal prosadit kapitán Michálka.

 

Autor Štěpán Hladký

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Rapotín
Ondřej Vicenec (kapitán): Zápasy ve kterých od samého začátku vedeme 2:0 musíme vyhrávat. Bohužel jsme ale dostali gól do šatny a další hned v úvodu druhé půle. Díky vlastnímu gólu hostujícího golmana jsme si v 65.minutě vzali vedení zpátky na svou stranu. V následujících minutách hosté vrhli všechny síly do útoku a my jsme díky vzniklým dírám v jejich obraně měli hned několik dobrých příležitostí na pojištění našeho vedení, bohužel bez výsledku, za to nás hosté potrestali vstřelením vyrovnávacího gólu v poslední vteřině zápasu. Takový zápas se hodnotí těžko, protože jsme ztratili dva body na domácím hřišti a v dobře rozehraném utkání. V tomto utkání bych vyzdvihl pouze jeden moment - nádherný gól Radka Šlesingera, který z velké dálky napřáhl a krásně umístěnou střelou otevřel v 5.minutě skore.

SK Řetězárna
Roman Michálek (kapitán): Prvních 20.minut jsme hráli hrozně. Nastoupili jsme v novem rozestaveni a bylo vidět, že nám nesedlo. V obraně pořádně nikdo nevěděl kde má hrát. Po 20.min jsme přešli zpátky k našemu klasickému rozestaveni a už to bylo lepši. Přišla i nějáká šance. Důležitý gól byl ze 44 minuty a pak hned v 47 minutě. Kdybych dal na 3:2 v 60' myslím si, že by bylo po zapase. V sobotu jsme domácím darovali všechny 3 góly. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Před zápasem by byl pro nás bod dobry, po zapase zklamáni. Sráží nás hloupé góly a neproměňováni šanci.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - T. Maňka [-] , T. Indra [-] , T. Valenta [-] (46. M. Kocourek [-] ) , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , R. Šlesinger [-] (78. O. Trunkát [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-] (46. L. Václavský [-] )

SK Řetězárna
J. Dostál [-] - J. Kočí [-] , Z. Opravil [-] , O. Maceček [-] (73. J. Nováček [-] ) , J. Řezníček [-] - A. Obšil [-] (66. Z. Karel [-] ) , D. Schneider [-] , M. Žák [-] , M. Chromek [-] - R. Zrník [-] , R. Michálek [-]

Místo: Šumperská,tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Molík Jan - LEPKA Miloslav, HAMPL Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.