Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov o své výhře rozhodl dvěma brankami v závěru


Branky


9

Dramatické utkání viděli fanoušci v Rýmařově. Zde se dlouho držel nerozhodný stav, nicméně hostující Holešov o svém vítězství rozhodl až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl pozdním gólem Semenyna

Počasí určitě fanoušky nepotěšilo, zato dramatické utkání ano. První střelecký pokus měl na svědomí hostující Paštěka, který se dostal k odraženému míči, rána však byla hodně nepřesná a Pitron nemusel zasahovat. Na druhé straně domácí zzahrozili poprvé ve 20. minutě. Marek nadvakrát dostal míč do vápna, první pokus Kolíska obrana Holešova zblokovala, následně se k ráně dostal Navrátil, který vypálil placírkou nepřesně.

O pět minut později z hranice šestnáctky nepříjemně vypálil Semenyna, Pitron ale s jeho střelou neměl problém. K velké šanci se po kombinaci Marka s Palysem dostal Křepelka, ale ten technickou střelou trefil jen tyč. A když už to vypadalo, že oba týmy půjdou do kabin do za bezbrankového stavu, zjevil se před šestnáctkou nikým neatakován Ihor Semenyna, jenž měl na zakončení dostatek prostoru. Proti jeho střele se Pitron natahoval marně - 0:1. To také bylo z prvního poločasu vše.

Vyrovnání a rozhodnutí v závěru

Po změně stran se do velké šance dostal Křepelka, ale i v této šanci trefil pouze tyč hostující brány. V 56. minutě pak utekl rýmařovské obraně Mlčák, který se snažil mířit na levou tyč, ale ve stoprocentní šanci minut. Z následného protiútoku domácí vyrovnali. Postaral se o to Milan Křepelka, jenž dostal nabídku od Palyse, a tentokrát už mu v radosti brankové konstrukce nezabránila - 1:1.

Vyrovnávací gól Rýmařov nabudil, aktivní byl i nadále Křepelka. Po centru Navrátila hlavičkoval ve vápně těsně nad břevno. Strhnout vedení na stranu Jiskry mohl o pár momentů později David Hleba, který po rohu hlavičkoval do brány, ale holešovský gólman fantastickým zákrokem vytáhl míč na další roh.

V samotném závěru pak přišlo rozhodnutí. Nejprve v 87. minutě Marián Kovář i s přispěním teče domácích obránců pálil za Pitronova záda - 1:1, poté v nastevení přidal pojistku Ihor Semenyna. Ten trefil míč do prázdné brány poté, co se na poslední rohový kop vydal i brankář Pitron - 1:3. Holešov tak šťastně vyhrál v Rýmařově 3:1 a odvezl si všechny tři body.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - P. Kršek [-] (34. M. Křepelka [-] ) , J. Kocúr [-] , J. Kolísek [-] (82. T. Furik [-] ) , D. Furik [-] , T. Palys [-] , R. Marek [-] (75. M. Němec [-] ) , K. Kocúr [-] , P. Jeřábek [-] , P. Navrátil [-] , D. Hleba [-]

SFK Elko Holešov
T. Láník [-] - M. Pirkl [-] (75. J. Štopl [-] ) , M. Miklík [-] , M. Gerát [-] , M. Kovář [-] , M. Schlehr [-] , V. Gettler [-] , J. Mlčák [-] , I. Semenyna [-] , R. Paštěka [-] , S. Daněk [-]

ŽK: 69. J. Kolísek - 41. M. Pirkl , 87. S. Daněk .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: JANEČEK Jan - PROSKE Zbyněk, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Marek Kachlík
Tip experta: výhra hostů

Holešov má zkušený kádr, věřím, že bude chtít sbírat body i na jaře.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích