P. Lapeš 16. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

19.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice šokovaly a obraly o body rezervu Zbrojovky


Branky


16. P. Lapeš (p.) - 7. P. Juritka
13

Tasovice dokonale využily situace, kdy Zbrojovka neměla podporu hráčů A týmu a vybojovaly s favoritem bod. Náskok Zbrojovky na čele tabulky se tak zkrátil na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Úvod zápasu napovídal, že v utkání padne velké množství branek, nakonec si všechny branky hráči schovali na úvodní šestnáctiminutovku. Hosté ze Zbrojovky se v úvodu zápasu dostali dle předpokladů do vedení, když se v 7. minutě na levé lajně uvolnil Peter Juritka a krásným obstřelem do pravého růžku otevřel skóre utkání - 0:1.

Tasovice na inkasovaný gól dokonale zareagovaly. A to už v 16. minutě, kdy byl při střeleckém pokusu ve vápně sražen k zemi Marcel Blahoudek a rozhodčí Holub neměl jinou možnost, než nařídit pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Pavel Lapeš a ten tuto příležitost bezpečně proměnil - 1:1. To bylo z první půle vše, týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli branka nepadla

Fanoušci v Tasovicích ve druhé půli čekali na branku zbytečně. Ta nepřišla a týmy si tak body rozdělily po remíze 1:1. Pro Zbrojovku tato remíze znamená ztenčení náskoku na čele tabulky už pouze na tři body. Naopak Tasovice si připsaly důležitý bod do boje o záchranu.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
A. Klimek [-] - M. Blahoudek [-] , J. Pazdera [-] (81. J. Vašina [-] ) , P. Pacula [-] , M. Garčic [-] , P. Štancl [-] (81. A. Ryška [-] ) , P. Bakaj [-] (5. M. Moravec [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Železný [-]

FC Zbrojovka Brno B
M. Hložánek [-] - Z. Toman [-] (61. O. Kohoutek [-] ) , D. Peška [-] , B. Vit [-] , L. Kříž [-] , V. Šmíd [-] - K. Mara [-] , P. Juritka [-] (72. M. Černý [-] ) , P. Kučera [-] (61. V. Kolečkář [-] ) - P. Štepanovský [-] , F. Večeřa [-] (72. D. Pavlík [-] )

ŽK: 46. M. Blahoudek , 62. M. Garčic - 26. D. Peška , 46. P. Juritka , 85. O. Kohoutek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: HOLUB Radim - FABEŠ Roman, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Patrik Lidmila

Expert: Čestmír Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Zbrojovka nezaváhá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích