Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, ve kterém padlo šest branek, vyzněl lépe pro Žďár


Branky


10

Fanoušci na hřišti ve Žďáre nad Sázavou se v neděli rozhodně nenudili. Hráči si pro ně přichystali hned šestigólovou nadílku, ve které Žďár porazil hosty z Pelhřimova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod v podání Žďáru

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu nejlépe, jak mohli, když se hned v 8. minutě radovali z úvodní branky. To využili standardní situace, kdy po rohovém kopu prostřelil schrumáž před brankou Čestmír Vitásek - 1:0. Dvě minuty na to se domácí dostali k dalšímu rohovému kopu, ten již ale gólově nevyužili a hosté standardku ubránili.

V 16. minutě to už bylo o dvě branky. Po ztrátě na polovině hřiště se domácí vrhli do protiútoku a Přemysl Severa dokonale využil nedůrazu hostující obrany a přeloboval brankáře Lešku – 2:0. Ve 21. minutě pěkný centr Smejkala do vápna domácí obránci odhlavičkovali před sebe a hosty do zakončení nepustili. Naopak přišla série dvou rohů pro Žďár ve 24. minutě. První standardku zakončili střelou vedle a druhou ofsajdem. Že bylo utkání protkané hodně rohovými kopy, se potvrdilo v 37. minutě, kdy naopak hned dva za sebou zahrávali Pelhřimovští. Kýženého snížení stavu se ale nedočkali. Do konce první půle ještě měli dvě tyto standardky domácí, hostující obrana si však s tím tentokráte poradila.

Čtyři góly ve druhém poločase

Pelhřimov vstoupil do druhé půle se vztyčenou hlavou a hned ve 46. minutě zahrával rohový kop, akci ale zakončili pouze útočným faulem. Tři minuty poté přišla stejná standardka na druhé straně a zasahovat musel Leška. V 55. minutě mohli domácí hostům poodskočit již na tříbrankový rozdíl. Parádní střelou trefil pouze břevno domácí Severa. Gólově nevyužili rohové kopy domácí ani v 57. a 60. minutě.

Blízko ke snížení stavu byli Pelhřimovští v 61. minutě, kdy po přihrávce zprava od Poula trefil břevno Jiřík. Z odraženého míče hosté vybojovali alespoň rohový kop. Ten ale místo gólu přinesl pouze útočný faul. Skórovali naopak domácí, a to v 64. minutě, kdy zpoza vápna nádherně trefil Stanislav Švoma – 3:0. Snížení stavu se hosté dočkali v 75. minutě, kdy se po rohu trefil Adam Šimon - 3:1. 

Vzápětí ale domácí na inkasovanou branku dokonale odpověděli. Téměř ihned po rozehrávce přidali domácí čtvrtý gól, a to když se po centru z přímého kopu na zadní tyči ocitl Tomáš Trojánek a dopravil míč za záda brankáře - 4:1. A aby toho nebylo málo, hosté ještě stačili korigovat v 86. minutě. To se tvrdou střelou trefil přesně do šibenice Filip Morava - 4:2. To rovněž bylo ze zápasu vše. Žďár na domácím hřišti přetlačil Pelhřimov a zvítězil 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): Porazili jsme se sami, na druhý a třetí gól jsme soupeři přihráli, při prvním a čtvrtém jsme propadli po standardní situaci. Rozhodl první poločas, v němž jsme prohráli většinu osobních soubojů.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] (73. J. Jiroušek [-] ) , D. Novotný [-] , D. Krajčo [-] (73. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] (67. J. Dočekal [-] ) , O. Horák [-] (61. S. Švoma [-] ) , J. Veselský [-] (61. O. Starý [-] ) , P. Fiala [-] , R. Sodomka [-]

FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] (75. J. Adam [-] ) , D. Jiřík [-] , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (58. S. Zacha [-] ) , A. Hotovec [-] (46. M. Niederle [-] ) , F. Morava [-] , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] (69. J. Honzl [-] ) , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-]

ŽK: 45. R. Sodomka - 52. D. Poul , 69. L. Rajtmajer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mayer Jan - BODEČEK Adam, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Hron
Tip experta: remíza

Hodně vyrovnané týmy si rozdělí po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích