2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot si poradil s béčkem Líšně a získal důležité tři body


Branky


10

Z důležitých třech bodů se mohli po zápase radovat hráči Lanžhota, kteří porazili líšeňskou rezervu 2:0. Svými góly se o to postaral Totka se Svobodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodl v závěru Totka

Do velice důležitého zápasu vstoupil lépe domácí tým, který si poměrně rychle vypracoval územní převahu a zatlačil soupeře. Naopak Líšeň spíše spoléhala na brejkové situace. Dobrou šanci na otevření skóre měl hned v 15. minutě domácí Totka, ale brankář Ulrich pěkným zákrokem vytáhl míč nad břevno. Podobně neúspěšný byl z následující akce i na druhé straně Toczyski.

Další těžké chvíle přežila Líšeň ve 34. minutě. Nejprve si Ulrich poradil se střelou Burace zpoza vápna, následně se prezentoval skvělým zákrokem, kterým vyrazil pokus Svobody na roh.

Ve 42. minutě se už ale mohli domácí fanoušci radovat. Lanžhot využil chyby Líšně a vyrazil do protiútoku, na jehož konci předložil Kollár míč Marko Totkovi, jenž se zcela osamocený v pokutovém území nemýlil - 1:0. Hosté už na tuto trefu nestačili zareagovat, Lanžhot tak o poločase vedl těsně 1:0.

Pojistka přišla v závěru

Do druhé půle vstoupila aktivněji Líšeň. Hned v 53. minutě obešel Matocha vybíhajícího brankáře, nicméně míč nedokázal propasovat přes vracejícího se obránce. Úspěšný pak nebyl ani Bílek, který z rohového kopu hlavičkoval jen doprostřed brány.

Na druhé straně se domácí osmělili v 61. minutě, nicméně velkou šanci jim překazil skvělým obranným zákrokem Šíp. V 79. minutě však Lanžhot rozhodl o své výhře, když na polovině hřiště podklouzl Toczyski a vyslal tak Richarda Svobodu k samostatnému nájezdu, se kterým si poradil na výbornou, když si obešel brankáře Ulricha a dopravil míč do prázdné brány - 2:0.

Líšeň se v závěru snažila o korekci skóre, nicméně její snahy vyšly naprázdno. Lanžhot v domácím prostředí uhájil všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Z psychologického hlediska to bylo velmi obtížné utkání. Věděli jsme, že musíme vyhrát, protože béčko Zbrojovky také zvítězilo. Líšeň má dobře fyzicky připravené mužstvo, hraje jednoduchý agresivní fotbal s vysokým napadáním, což nám paradoxně v některých situacích pomáhalo. Bylo otevřené hřiště a dařilo se nám tam mít pár přečíslení. Bylo poznat, že nám tam v mezihře trošku chyběl vykartovaný Krč, ale taktiku jsem kvůli tomu neměnil, na jeho místo jsem stáhl Balážika. Ale klobouk dolů, kluci to zvládli, byli jsme lepším týmem, ale byli jsme pořád trošku nervóznější. Mohlo tam soupeři i za stavu 1:0 cokoliv propadnout a byla by to škoda. Vždycky je lepší, když to zavřeme dříve, bohužel v poslední době takových utkání máme více, ale naštěstí se nám to podaří nakonec vždy rozhodnout v náš prospěch. Po druhém gólu už byl zápas rozhodnutý a už se to jen dohrávalo. Bohužel se nám zase na začátku zranil Ciprys, nicméně v příštím utkání už budeme moci nasadit novou útočnou posilu, která už s námi trénuje, takže nás zase bude o jednoho více.

SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Na zápas s Lanžhotem jsme se dobře nachystali, respektujeme sílu soupeře. Věděli jsme, že si musíme pohlídat jejich klíčové hráče, i když chyběl Krč. Kdybychom dodržovali, co jsme si řekli, možná by se tu dalo něco uhrát, cítili jsme to. Ale protože někteří hráči neplnili takticky to, co jsme chtěli, musel jsem sáhnout ke střídáním. To na téhle úrovni nejde, a už vůbec ne proti soupeři, jako je Lanžhot. To pak nikam nevede. Chtěli jsme i tvořit, hrát útočně, nejen nakopávat míče od branky. Že se nedaří nebo je soupeř lepší, to se stává, s tím nic neuděláte, to neovlivníte, ale pokud hráči neplní taktiku, tak se nad tím musíme zamyslet. My ale jdeme dál trénovat, nabrat síly a připravit se na dalšího soupeře, hrajeme doma s Velkým Meziříčím a budeme se to snažit zvládnout za tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
E. Riška [-] - R. Ciprys [-] (12. T. Kollár [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (90. L. Uher [-] ) , M. Totka [-] , R. Svoboda [-] (85. T. Jirava [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , A. Rampáček [-] , T. Milota [-]

SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - V. Červík [-] , M. Daněk [-] , D. Rudyk [-] , P. Šíp [-] (76. O. Horký [-] ) , D. Džupeňuk [-] (61. L. Fall [-] ) , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] (61. M. Ferlay [-] ) , T. Bílek [-] , M. Skybinskyi [-] (35. R. Matocha [-] ) , M. Toczyski [-]

ŽK: 77. R. Svoboda - 1. M. Daněk , 84. M. Ferlay .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: GREČMAL Michal - POSPÍŠIL Michal, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Hron
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot má výborný tým a je to další kandidát na postup. Doma neztrácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích