M. Malata 44. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 10:15

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec na úvod jara přetlačil Velké Meziříčí


Branky


44. M. Malata (p.) - 23. P. Pátek , 33. D. Vrána , 89. M. Vopršal
8

Na úvod jarní části sezóny změřily proti sobě síly týmy Velkého Meziříčí a Ždírce nad Doubravou. Hosté se nakonec radovali z vítězství 3:1, když tři body svého týmu potvrdil v samotném závěru Vopršal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla tři branky

První poločas byl poměrně vyrovnaný. Na začátku byli o něco aktivnější domácí, kteří se také mohli dostat do vedení, niméně jejich snahy srazila nekvalitní koncovka. A tak to byli naopak hosté, kteří otevřeli skóre zápasu, konkrétně se o to svou trefou postaral Pavel Pátek - 0:1. 

Už o 10 minut později přidal Ždírec druhou branku, když se po akci svého týmu zkraje prosadil David Vrána - 0:2. Hosté byli při chuti a sahali po dalším přesném zásahu, v obrovské šanci však selhali. 

Ke konci prvního poločasu byl odpískán pokutový kop ve prospěch domácího týmu. Míč si na penaltový puntík postavil Miroslav Malata a nemýlil se - 1:2. Tento stav pak vydržel i do poločasové přestávky.

Utkání rozhodl v závěru Vopršal

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří i s přispěním silného větru dostali soupeře pod větší tlak. Hostyk žádné větší šanci nepustili, naopak to byli oni, kdo udávali tempto hry a hnali se za vyrovnáním. K jejich smůle ale nedokázali dotáhnout své akce do konce.

V 89. minutě pak definitivně rozhodl o osudu zápasu Matěj Vopršal, který mířil přesně mezi tři tyče - 1:3. Zlomení domácí pak už s výsledkem nedokázali nic udělat. Tři body si tak odvezl Ždírec nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Milan Volf: Dle mého názoru jsme v prvním poločase, do dvacáté minuty i proti silnému větru, hráli dobře, vypracovali si jednu velkou brankovou příležitost, kterou jsme neproměnili a z dalších, nadějných brejkových situací jsme bohužel nedokázali dostat míč do vápna soupeře. Pak hostující hráči díky silné podpoře větru přebírali iniciativu a vstřelili branku defacto z ničeho. Druhou branku jsme dostali opět z našeho nedůrazu, kdy jsme nedokázali přerušit křídelní akci. A mohlo být pro nás ještě hůř, naštěstí hostující hráč přestřelil snad z malého vápna. Těsně před poločasem jsme se vrátili do zápasu, když Mira Malata proměnil pokutový kop. Druhý poločas jsme po větru chtěli být aktivní, což se nám dařilo. Měli jsme výraznou převahu, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu ze čtyř brankových příležitostí. Střídáním jsme chtěli ještě více podpořit ofenzívu a při standardních situacích mít výškovou převahu, ale poslední minuta zápasu rozhodla a ukázala, jak my se nadřeme na vstřelení branky, kdežto soupeř jednou za poločas vystřelí a my inkasujeme. Výsledek zápasu pro nás dopadl nejhůř, jak mohl a je pro nás velkou komplikací. Za druhý poločas nemohu upřít, že by se kluci nesnažili, ale chyběl mně ještě větší důraz, hlavně ve vápně jak v našem, tak soupeře, kde se rozhodují utkání. Postrádal jsem prostě takovou tu obětavost, rvavost a obrovskou touhu vstřelit gól. Soupeř byl k poražení o to více mrzí bodová ztráta.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - M. Sysel [-] , V. Hron [-] (74. J. Šimáček [-] ) , Š. Žalud [-] , M. Malata [-] (84. D. Raus [-] ) , L. Císař [-] , M. Malata [-] , J. Jonáš [-] , J. Kokorský [-] , J. Halcin [-] (71. R. Šuta [-] ) , M. Svoboda [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - M. Najman [-] (90. P. Nekovář [-] ) , O. Štědrý [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Pátek [-] (92. M. Koutný [-] ) , J. Rosůlek [-] , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] , M. Ráliš [-] , O. Pavlas [-] (84. M. Vopršal [-] )

ŽK: 45. L. Císař , 46. V. Hron , 78. J. Šimáček - 67. D. Vrána , 74. P. Novotný , 88. M. Najman .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SIVERA Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích