3:1
(2:0)
54. T. Sirotek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 10:15

21.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý úvod a trefa posily


Branky


2. O. Chvěja , 22. D. Kašpárek , 86. M. Temel - 54. T. Sirotek (vl.)
9

Ve 21. kole přivítal ostravský celek na Bazalech Rosice. Rezerva Baníku potřebovala nutně bodovat, aby stále byla v kontaktu s Karvinou, která porazila Frýdek-Místek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sólo Kašpárka

Konečně ideální start zápasu. Baník udeřil hned z první akce v první minutě Chvějou, který se zorientoval uvnitř šestnáctky a ranou po zemi rozvlnil síť.Ještě veselejší to bylo ve 20. minutě: domácí po odkopu gólmana vyhráli souboj uprostřed hřiště, balon propadl za obranu na Kašpárka a ten ze sóla chladnokrevně pokořil Jágrika podruhé.

Rosice chytily slinu

Ve druhém poločase ale Rosice ožily a jejich odhodlání podpořil ještě kontaktní gól: ten si po centru ze strany smolně do vlastní brány vstřelil Sirotek. Hosté byli chvíli na koni, po další nebezpečné situaci musel proti Filovi zasáhnout Kubný. A tak se Baníku ulevilo až čtyři minuty před koncem, když z veliké dálky napřáhnul Temel a míč zapadl k pravé tyči Jágrikovy brány.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Trenér Josef Dvorník: “Potvrdili jsme si, že žádný zápas v soutěži není snadný a týmy jsou na nás dobře připraveny. První poločas jsme si určitě vytvořili více šancí a dali jsme dvě branky, ale ve druhém jsme nechali převzít iniciativu soupeře a on zaslouženě snížil. Patnáct minut jsme se hledali. Ale prospělo nám prostřídání, přišla stejná kvalita a to je výhoda toho širšího kádru, že přijdou hráči, kteří okamžitě zvednou hru. Celkově zasloužené vítězství a jdeme dále.”




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - E. Aririerisim [-] , D. Fadairo [-] (73. R. Šudák [-] ) , M. Málek [-] (59. M. Kilibarda [-] ) , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] (81. M. Temel [-] ) , D. Kašpárek [-] , D. Holaň [-] , . Ferreira [-] (59. . Reteno [-] ) , D. Krupička [-] (59. S. Muhammed [-] ) , T. Sirotek [-]

FC Slovan Rosice
A. Jágrik [-] - P. Goj [-] (85. A. Adeshina [-] ) , T. Dobrovodský [-] (61. E. Sedláček [-] ) , F. Němeček [-] (75. D. Trtek [-] ) , M. Novotný [-] , D. Moučka [-] (75. D. Kotásek [-] ) , A. Fila [-] , J. Koláčný [-] , R. Buchta [-] (85. K. Kulík [-] ) , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 41. T. Sirotek , 70. Z. Říha - 76. D. Kotásek .
Počet diváků: 339. Rozhodčí: Vejtasa Simon - ŘEZNÍČEK Tomáš, PROSKE Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů