1:1
(1:1)
42. M. Holek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

19.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhá remíza v řadě


Branky


10

Frýdlant v 19. Kole přivítal na své půdě Hodonín. Frýdlant v minulém utkání proti Frýdku Místku i přes červenou kartu dokázal bodovat a uhrál remízu. Hodonínští naopak měli co napravovat, jelikož v prvním domácím utkání dostali od Třince pěkně naloženo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva neuznané góly

Už ve 2. minutě se po centru Glushacha ze strany dostal k zakončení hostující Jáger, jeho branka naštěstí pro odmávaný ofsajd neplatila. Podobná situace nastala o čtvrt hodiny později, tentokráte sudí neuznali pro stejné provinění Bohuna, který přihrával na gól Langerovi. Frýdlantští do té doby zlobili převážně po standardních situacích, přímou střelu na bránu jsme vyslali však až ve 25. minutě, kdy Varadiho pokus chytá pozorný brankář Adamec. O tři minuty nato při nás stálo obrovské štěstí. To jsme v pokutovém území přenechali až příliš volného prostoru Holkovi, který z otočky pálil pouze do pravé tyče. Ve 31. minutě se sice ještě Literák po Hajnošově standardce zastřeloval, ve 38. minutě už však po dalším trestném kopu mohli domácí příznivci jásat. Literák si k zadní tyči seběhnul na Varadiho čechraný centr a v pádu poslal míč přesně ke vzdálenější tyči – 0:1. Radost z vedení nám však vydržela pouhé čtyři minuty. Krátce před odchodem do šaten našel Kadlec z pravé strany volného Holka, který zužitkoval hlavou své centimetry navíc – 1:1.

Zbytečné vyloučení

Druhá polovina střetnutí už tolik šancí na obou stranách nepřinesla. Hosté měli častěji míč na svých kopačkách, do žádné opravdu vážné situace je však pozorně bránící domácí nepustili. Hostující akcie se navýšily v 86. minutě, kdy se zcela zbytečně nechal po druhé žluté kartě vyloučit střídající Jarda Juříček. V nastaveném čase jsme pak přestáli obrovský závar, který na brankové čáře hasil odkopem Hajnoš. Hráči BFK si tak do průběžné tabulky připisují další cenný bod, na který budou chtít navázat už příští týden, kdy se v nedělním dopoledni představí na hřišti karvinské prvoligové rezervy.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Trenér Wozniak: Kluky musím opět pochválit za odvedenou práci a bojovnost. Na hřišti nechali duši a pracovali jako tým, kdy makali jeden za druhého. Musím říct, že výkony hráčů byly o mnoho lepší, než tak tomu bylo o týden dříve ve Frýdku. Co mě však mrzí, tak je vyloučení Jardy Juříčka, který dostal dvě žluté karty. Už tak je nás málo a příště nám budou chybět tři hráči, jelikož se zranil ještě Varadi. Samého mě teď zajímá, jak se s tím do utkání s Karvinou popasujeme. Ale ne nadarmo se říká, že nic není tak horké, jak se upeče, což jsme si dokázali v celé přípravě. Nějak se s tím porveme a budeme to mít postavené stejně, jako tomu bude po celé jaro. Na bojovnosti a týmovosti. Nad těmi červenými se budeme muset ale zamyslet, protože je zbytečné ty karty dostávat,“ zdůrazňuje při hodnocení sobotního duelu domácí trenér Radim Wozniak. „Co se týče samotného zápasu, tak se hrálo na velmi rozbahněném terénu, jelikož před utkáním docela vydatně sprchlo. Hřiště připomínalo takovou houbu, na které se těžko pohybovalo. Myslím si ale, že se s tím oba celky popasovaly vcelku dobře. Na to, jaký byl terén, tak se nehrál špatný fotbal. Mrzí mě obdržený gól, jelikož jsme v té chvíli chtěli střídat, ale nebylo nám to umožněno. Soupeř by se tak k té situaci nejspíš nedostal, ale za ty šance, které on měl, tak si to vyrovnání určitě zasloužil. Otevřeně říkám, že je Hodonín kvalitním týmem, my tak musíme sbírat bod po bodu, tak, abychom jich nastřádali tolik, aby to na tu záchranu stačilo,“ přeje si kouč 1. BFK, který se na následující duel v Karviné těší. „Čeká nás velmi těžký soupeř, budeme chtít získat minimálně bod. Věřím, že se sebevědomí kluků bude nadále zvyšovat. Kluci jej potřebují, hlavně při těch zbytečných ztrátách míčů. Každá taková ztráta pak přináší dlouhé sedmdesátimetrové sprinty nazpátek, a to jim bere strašně sílu,“ dodal Wozniak.

FK Hodonín
Trenér Pavol Švantner: „Dobře jsme do zápasu vstoupili, byli aktivnější a vytvořili si dvě velké šance. Rozhodčí nám neuznali dvě branky, minimálně jeden měl platit, bylo to velmi přísné,“ zamyslel se kouč Jihomoravanů. I přes velký tlak hostů po změně stran, vítěznou branku Hodonín nevstřelil. „Po změně stran byla převaha daleko výraznější. V závěru jsme vsadili dokonce na čtyři útočníky, bohužel náš drtivý tlak k vítězné brance nevedl. Domácí vykopávali míče z brankové čáry,“ kroutil hlavou hodonínský kormidelník. K vítězství soupeři nepomohla ani krátká přesilovka „Hráči Frýdlantu nám po zápase říkali, že je dlouho nikdo nedostal pod takový tlak. Po herní stránce jsem s výkonem spokojený, ale výsledek je pro mě zklamání. Určitě jsme měli víc než na bod,“ dodal Švantner.



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
M. Thimel [-] - J. Svatonský [-] (66. J. Juříček [-] ) , P. Soukup [-] (66. J. Teplý [-] ) , V. Hajnoš [-] , M. Střižík [-] , A. Varadi [-] (42. A. Holec [-] ) , J. Blahuta [-] , R. Šafner [-] , D. Kedroň [-] , J. Mikulenka [-] (79. T. Papík [-] ) , P. Literák [-]

FK Hodonín
M. Adamec [-] - A. Dunda [-] , T. Langer [-] , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , T. Jáger [-] (84. M. Guzik [-] ) , M. Kadlec [-] , O. Sukup [-] , J. Vorel [-] (68. L. Hamrle [-] ) , Y. Glushach [-] (87. M. Mihál [-] ) , P. Dressler [-]

ŽK: 77. J. Juříček , 93. P. Literák - 36. O. Sukup , 71. L. Hamrle , 92. A. Dunda . ČK: 86. J. Juříček .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Marek Daniel - MRÁZEK Peter, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rád bych řekl, že jeden tým vyhraje, ale bude to velmi bojovné utkání, které dle mého názoru vítěze nepřinese. Hodonín bude chtít odčinit vysokou porážku proti Třinci a Frýdlant je z přípravy docela dobře nalazen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích