0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

18.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH: Demolice Hodonínu, Třinec vstoupil do jarní fáze vítězstvím


Branky


12

Hodonín v úvodním jarním utkání přivítal doma Třinec, který vedl ve svém prvním utkání trenér Hejdušek. Pro trenéra, který koučoval i v nejvyšší lize Karvinou to byl skvělý debut, jelikož hned v 18. Kole dokázal přivést domů všechny body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vlaštovka jaro nedělá

Vstup do jara se Hodonínu vůbec nepovedl, klimatické podmínky a silný vítr ovlivnily první poločas, kde to byl spíše boj. Hodonínu neprospívala ani hra, nakopávané míče nebyly úplně to, co by Hodonín potřeboval. Hodonín si jedinou šanci vytvořil v první půli, kdy hlavičku vyslal Mihál, ale ten přestože to byla hlavička gólová, tak se prosadit nedokázal. Do kabin odcházeli spokojenější hosté z Třince. První souboj s protihráčem hodonínský kapitán Sukup vyhrál, vzápětí jej však Konečný připravil o míč, nachystal si ho ke střele a ránou k zadní tyči vsítil premiérovou branku v třineckém dresu – 0:1.

Forma z přípravy

Jak třinečtí fotbalisté zakončili první dějství, tak začali i to druhé. Po rohovém kopu vrátil míč do ohně Cienciala a Brak na zadní tyči dopravil míč do sítě podruhé – 0:2. Zanedlouho Třinečtí získali možnost zahrávání přímého kopu. K míči se postavil Machuča a po jeho parádní střele to bylo už 0:3. Vzápětí mohly padnout další branky. Dedič po Konečného centru z voleje přestřelil, po další akci Konečného Holík chytře pustil míč Ciencialovi, jenže jeho ránu na brankové čáře srazil jeden z obránců a Vlachovský po akci, kterou potáhl Jakubu, střílel slabě. Vzápětí si však nejproduktivnější fotbalista Třince vylepšil bodovou bilanci – přímý kop posadil na hlavu Dediče a ten razantní hlavičkou nedál hodonínskému brankáře žádnou šanci – 0:4. René Dedič potvrdil skvělou formu z přípravy a jeho gólem také skončil zápas pro Třinec 4:0. Třinečtí si odvezli všechny body a pro trenéra Hejduška to byla premiérová ligová výhra na lavičce Třince!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Trenér Pavol Švantner: "Vstup do jara se nám vůbec nepovedl, letos když počítám přípravu, tak nejhorší utkání, co jsme odehráli, pro nás to byl spíše boj, my jsme se nedostali do kombinační hry a bylo to spíše na náhodu, vysoké míče a to nebyla naše hra. Do příštího utkání se musíme dostat do naší hry, nebát se hrát fotbal a hlavně hrát tu naší kombinační hru"

FK Fotbal Třinec
Trenér Třince Tomáš Hejdušek: „Ze všeho nejvíce mě těší, že kluci po dlouhé době vyhráli venku a navíc neinkasovali branku. Zápas jsme měli pod kontrolou, soupeře jsme nepustili do žádné vážnější šance. Utkání komplikoval silný vítr, proto jsme se snažili hrát především po zemi. Před přestávkou jsme se dostali do vedení a po změně stran jsme zápas rozhodli. Hráči byli koncentrovaní, výsledek je pro ně odměnou.“



Sestavy


FK Hodonín
M. Adamec [-] - M. Nečas [-] (58. M. Kadlec [-] ) , M. Mihál [-] , A. Dunda [-] , T. Langer [-] (77. V. Raisigl [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] (84. F. Tomovič [-] ) , T. Jáger [-] (84. M. Guzik [-] ) , O. Sukup [-] , J. Vorel [-] , Y. Glushach [-] (58. L. Hamrle [-] )

FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - L. Holík [-] , L. Dadak [-] , D. Konečný [-] (72. M. Vlachovský [-] ) , R. Dedič [-] (87. C. Clement [-] ) , T. Omasta [-] (87. M. Szewieczek [-] ) , O. Machuča [-] , V. Brak [-] , N. Zinhasovič [-] (81. A. Yakubu [-] ) , J. Bolf [-] , L. Cienciala [-] (81. P. Bartůněk [-] )

ŽK: 59. O. Sukup , 70. T. Jáger - 24. L. Dadak , 68. V. Brak , 80. N. Zinhasovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mayer Jan - DOROTÍK Jan, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Marko Kilibarda
Tip experta: výhra hostů

Zde Marko dává výhru hostů, přestože podle něj Hodonín dává dost branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tým trenéra Švantnera v prvním domácím utkání proti Třinci neztratí ani bod.

Tip: výhra domácích