7:2
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 12:45

12.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hung Van Bawi se postaral o demolici Boskovic


Branky


16. R. Kubát , 29. K. Modrák , 36. H. Bawi , 44. H. Bawi , 64. H. Bawi (p.) , 67. H. Bawi , 86. T. Hlaváček - 74. K. Stehlík , 80. J. Hrdý
11

Gólové hody předvedli domácí benfika Bořitova proti celtiku Boskovic - Letovic. Jednoznačný výsledek potvrdil postavení obou mužstev, kdy Bořitov útočí na první pětku, kdežto Boskovice - Letovice se dál trápí v poslední třetině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný poločas hostí

Krátce po nedělním poledni se v bořitovském areálu utkala benfika Bořitova s celtikem Boskovic/Letovic. Vstup do utkání vyšel lépe hostům, kteří hráli více s míčem u kopaček a tvořili si zajímavé střelecké možnosti. Do největší se dostal v 12. minutě Pelíšek, když se po přihrávce Hrdého chytře uvolnil na vápně, jeho střela však mířila nad břevno domácí svatyně. Proto přišel v 16. minutě trest v podobě brejku Bořitova, který bez problémů zakončil Roman Kubát - 1:0. Aktivnějším týmem byli i tak stále hosté, větší šanci to ale nepřineslo. A tak mohli z brejku znovu udeřit domácí. V 29. minutě dostal míč za obranu Karel Modrák, ten utekl hostující obraně a překonal Chmelíčka - 2:0. V 36. minutě byly akcie hostů potopeny o poznání více. Van Bawi Hung utekl obraně hostů a pohledným lobem dopravil míč do sítě - 3:0. Hrůzostrašný poločas celtiku dokonal v 44. minutě opět Van Bawi Hung, který tak poslal benfiku již do 4brankového vedení. Utkání bylo de facto rozhodnuto za 1. poločas. 

 

Van se prosadil ještě dvakrát

Začátek druhé půle nepřinesl nic zajímavého. Většího vzrušení se diváci dočkali až v 64. minutě. Ve 64. minutě byl podražen ve vápně hostů Van Bawi Hung a velmi jistý rozhodčí Odehnal neváhal ani vteřinu - penalta! Té se zhostil sám faulovaný a bezpečnou střelou do protipohybu gólmana proměnil - 5:0. Van Bawi Hung hrál utkání ve velké pohodě, což znova ukázal v 67. minutě, když zvyšoval vedení benfiky Bořitova již na 6:0. V 74. minutě nastal velký závar před brankou domácích, který vyústil v podražení hostujícího Leoše Davida a rozhodčí Odehnal tak ukázal na bílý puntík i na druhé straně. Pokutového kopu se ujmul Karel Stehlík a s přehledem proměnil, čímž zapsal čestný úspěch Boskovic/Letovic - 6:1. O nádhernou akci se v 80. minutě postarali dva patnáctiletí dorostenci hostů. Skvěle hrající Korčák našel famózní průnikovkou aktivního Hrdého, který pláchl celé obraně domácích a perfektně propálil Kubína - 6:2. Závěrečné slovo si ale vzali opět domácí. V 86. minutě zakončil gólové hody Tomáš Hlaváček brankou na 7:2. Bořitovští tak ve velmi atraktivním utkání vrátili Boskovicím/Letovicím porážku z minulého týdne ve stejném poměru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bořitov B
Vojtěch Kubín (brankář): Zápas jsem si užil, Podařilo se nám vstřelit spoustu gólů, zároveň jsem dokázal v důležitých momentech kluky podržet. Ve výsledku si myslím, že jsme utkání vyhráli zaslouženě.

FC Boskovice - Letovice C
Patrik Pelíšek (hráč): Další týden, další vysoká porážka... Pozitivem na utkání je alespoň zlepšený výkon v útočné fázi. Paradoxně od minulého týdne nebyl náš výkon až tak strašný a myslím, že místy byl i koukatelný. Rád bych zde vyzdvihnul výkon našich mladších dorostenců, kteří z našeho týmu podali suverénně nejlepší výkon na hřišti. Věřím, že naši katastrofální šňůru přerušíme v sobotu proti Lažánkům.



Sestavy


TJ Sokol Bořitov B
V. Kubín [-] - D. Daška [-] , L. Petrák [-] , R. Kubát [-] , L. Jakubec [-] , P. Müller [-] (66. T. Hlaváček [-] ) , H. Bawi [-] , K. Modrák [-] , M. Ostrý [-] (70. T. Žid [-] ) , D. Hořava [-] , J. Marek [-]

FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - L. David [-] , J. Hrdý [-] , O. Pokhylko [-] , P. Pelíšek [-] , K. Stehlík [-] (85. V. Daněk [-] ) , T. Korčák [-] , M. Dvořák [-] , M. Špidlík [-] , P. Zemach [-] , D. Kobelka [-] (57. )

ŽK: 63. P. Zemach .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ODEHNAL David - BARÁK Hynek, NEČAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:23

Tip: výhra domácích