Kořenci se nepovedlo zúročit tlak a Bořitov si odvezl bod


Branky


70. P. Papoušek - 31. L. Si
11

Kořenec trápila koncovka a to se jim nakonec i vymstilo. Hosté z Bořitova si vytvořili jednu šanci, kterou proměnili a vezou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Thang posunul hosty do vedení

Od začátku utkání bylo jasné, že bude utkání o proměňování šancí. Od začátku domácí TJ Sokol Kořenec držel míč na kopačkách a vytvářel si lepší příležitosti, které ovšem neproměnil. Hosté si vytvořili jedinou příležitost, kdy se dostal sám do úniku Len Thang a lobem překonal brankáře. 

Pouze srovnání

Na začátku druhé půle domácí vytvořili neuvěřitelný tlak a odhodlání získat 3 body. Nedokázali však svoje šance proměnit. Až v 70. minutě si střílený centr od Papouška hosté srazili do vlastní sítě. Neustálý tlak domácích k brance nevedl a tudíž je konečný výsledek nerozhodný. Po remíze 1:1 si týmy body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Petr Šmída (hráč): Bohužel výsledek je pro nás zklamáním. V zápase jsme byli lepším týmem. Bořitov jsme nepustili do žádné šance kromě jedné chyby, kdy jsme propadli a oni ji proměnili. My jsme si jich vypracovali 20 a proměnili jsme jednu. Chybí nám klid v zakončení a řešení finální fáze. Dlouhodobě nás trápí velká marodka, nicméně to není nic, na co bychom se měli vymlouvat. Máme široký kádr a takovéto zápasy musíme zvládat za 3 body. Gratulace do Bořitova k zaslouženému bodu. A my musíme jít dál zápas od zápasu




Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠEBELA Václav - PRÁT Martin (N), KRÁM Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích