Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošov se s hosty z Kněžpole nepáral a nadělil jim 4 branky


Branky


6

Hostující mužstvo neuspělo na půde Jarošova a prohrálo vysoko 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paradoxně to byli hosté, kteří šli první v zápase do vedení

Ještě se nestihli diváci ani usadit na svoje rezidentní místa a už jsme byli svědky první branky. Po chybně vyraženém míči se k němu dostal hostující Belák a poslal Knežpole do vedení. To však domácí fotbalisty nezlomilo, ba naopak. Ve 21. minutě zápasu se prosadil Pavlas, když zužitkoval skvělou nahrávku Stojaspala. Ve 38. minutě už to bylo 2:1 pro domácí. Popelka se uvolnil a krásnou táhlou střelou nedal brankáři šanci. Domácí tak otočili výsledek a šli tak spokojenější do kabin. 

Jarošov přidal ještě dvě branky a pečetil tak svoje vítězství

V 59. minutě zápasu se dokázal prosadit Běťák. Po samostatné akci se uvolnil, vystřelil a díky teči míč skončil za zády hostujícího brankáře. Definitivní tečku za zápasem udělal Ruslan Kutovyi, když střílel do úplně odkryté klece. Zápas tak skončil i přes brzký gól hostů lépe pro domácí v poměru 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Výhra je jednoznačně zasloužená. Sice jsme hned z první akce zápasu dostali smolný gól, ale to bylo v zápase všechno co jsme Knežpoli dovolili... Celý zápas jsme hráli svoji hru, diktovali tempo a ještě do poločasu výsledek otočili. Po přestávce jsme pokračovali v dominantní hře a přidali další dvě branky. Výsledek je pro hosty ještě mírný. Kdybychom využili alespoň polovinu těch situaci, které k brance směřovali tak by byl výsledek dvouciferný... Kluky musím pochválit, hráli opravdu skvěle. Jezdili od začátku do konce zápasu.




Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
F. Horák [-] - J. Pavlas [-] , M. Popelka [-] , J. Poulík [-] , M. Stojaspal [-] , M. Běťák [-] , D. Svárovský [-] , D. Laga [-] , V. Jančík [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - M. Haša [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , T. Flíbor [-] , D. Hančík [-] , F. Jančík [-] , R. Šopík [-] , A. Krojzl [-] , V. Remeš [-] , M. Belák [-]

ŽK: 77. R. Kutovyi - 67. D. Hančík , 84. M. Haša , 85. R. Šopík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řihák Pavel - RAICHEL Miroslav (N), SAITZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích