3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huštěnovice bez Hlúpika nedokázaly ze hřiště Lhoty odvézt ani bod


Branky


5

Domácí fotbalisté si vcelku přesvědčivě poradili s amibiciozními Huštěnovicemi a berou 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl hned v první minutě

Ještě si ani všeichni diváci, kteří si na dnešní zápas koupili vstupenku nestihli usadit ke svému párku a pivu a už jsme byli svědky první branky. Ta přišla vskutku rychle v 1. minutě utkání. Domáci Machala potáhl po levé straně míč, zasekl si jej doprostřed a za šestnáctkou poslal míč k levé tyči. Huštěnovice se snažily, ale vyrovnat se jim do konce poločasu nepodařilo a tak šly oba celky do kabiny za stavu 1:0 pro domácí. 

Zalubil přidal do otevřené obrany ještě dvě pojistky

Huštěnovicím ve druhém poločase nezbývalo nic jiného než otevřít hru aby měli naději na nějaký bodový příděl. To však sebou zákonitě přivádělo šance domácích, kteří tak měli k útočení otevřenější obranu hostů. Toho dokonale využil domácí Zalubil. Nejprve v 82. minutě využil krásnho centru z pravé strany a hlavičkou nedal hostujícímu brankáři šanci a v 85. minutě se trefil podruhé, když v brejku 3 na 3 obešel obránce a poslal míč vedle nohy brankáře. Zápas tak skončil jednoznačným výsledkem pro Lhotu. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Těžko se to hodnotí. Prakticky si nenahrajeme. Všechny góly, které jsme vstřelil v sezóně, padly z nákopu na Filipa, který dneska chyběl. Sami si nic nevytvoříme. Stejně jako minulý zápas jsme obdrželi rychlý gól. Pak přišly nějaké šance, když domácí zaváhali, ale branku jsme nedali. Ke konci zápasu jsme to více otevřeli a Lhota přidala ještě dvě branky. Určitě to byl kvalitní soupeř, ale my absolutně nevyužíváme potenciálu, který tým má. Musí se něco změnit, jinak to dál nejde.



Sestavy


SK Ostrožská Lhota
P. Jakoubek [-] - P. Radoch [-] , J. Štergenich [-] , M. Jegla [-] , M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , K. Horák [-] , D. Bílek [-] , F. Pavlas [-] , L. Beňo [-] , T. Fantura [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - P. Čechmánek [-] , D. Nguyen [-] , L. Grebeň [-] , T. Pisklák [-] , R. Otrusiník [-] , M. Střítecký [-] , O. Šuranský [-] , P. Kanyza [-] , P. Konečný [-] , O. Adamík [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - KROČA Zdeněk, TOMAŠTÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: výhra domácích

Za mě remízový zápas. Huštěnovice se pomalu rozjíždí, ale Ostrožská Lhota je doma velmi silná. 1:1

Tip: výhra domácích