Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice i bez své brankářské opory Vaculína vyválčily alespoň bod


Branky


5

Ani dvougólový náskok z prvního poločasu nakonec hostům ke třem bodům nepomohl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvoubrankového trháku

Hostující mužstvo mělo ze ze začátku více ze hry. Ve 23. minutě se díky tomu prosadil hostující Valenta, který překvapil náhradníka brankáře Vaculína dalekonosnou střelou. Další pohroma přišla pro domácí Nezdenice ve 30. minutě, když napotřetí dokázal doťuknout míč do síte ostrostřelec Hančík a poslal Kněžpole do dvoubrankového vedení. Víc branek k vidění v první půli nebylo a tak šly oba celky do kabin na občerstvení za stavu 0:2.

Ještě 10 minut před koncem hosté vedli o dvě branky

Hostující fotbalisté nedokázali proměnit svoje šance a tak zákonitě přišel trest. Psala se 80. minuta zápasu a domácí zahrávali rohový kop. Na ten si vyskočil nejvýše Kolínek a hlavičkou snížil skóre zápasu. Další šok pro hosty přišel v 85. minutě, když se dlouhý aut domácích dostal až ke Kociňákovi, který s přispěním tyče srovnal stav na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nezdenice
Marek Kolínek: Kněžpole hrála první poločas výborně, byly aktivní, běhali, do ničeho nás v podstatě nepustili a hlavně dali 2 goly. Naopak nám to nešlo. Trenér o poločase udělal nějaké změny, které pomohly. Měli jsme navrch a nakonec jsme alespoň srovnaly. Měli jsme hodně rohů, standardek, dlouhých autů. Věřím, že kdyby jsme dali gól o 10 mimut dřív, tak zápas vyhrajeme. Nato, jaký byl průběh zápasu, tak remízu bereme.

TJ Sokol Kněžpole
Filip Hančík: Od první minuty jsme byli aktivnějším týmem. Drželi jsme více míč, více běhali a domácí moc nevěděli kam dřív. Věděli jsme, že domácí můžou zahrozit jen po křídlech nebo ze standartek. V prvním poločase jsme tyto situace dobře eliminovali. Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně úsporně. Domácí změnili rozestavení a my uspokojení dvoubrankovým rozdílem postupně vypadávali ze hry a uchylovali se k nakopávání. Nedokázali jsme využít střed hřiště a hráli staticky. Prvních 15 minut druhé půle byli lepší domácí. Za nás opět smolný závěr zápasu, stejně jako v Březové. Vedeme o dva góly a zápas nezvládneme. I tak hráli naši kluci moc dobře. Na to, že jsme zase nebyli kompletní, jsme hráli svižný fotbal a kluci nechali v zápase všechno.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
L. Salvet [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , J. Koželuha [-] , P. Jančář [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , J. Uličník [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - R. Šimík [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , L. Hruboš [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , V. Valenta [-] , V. Remeš [-] , J. Vychodil [-] , D. Hančík [-]

ŽK: 86. J. Fránek , 88. T. Flíbor .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Fišera Martin - BEDNÁŘ Roman, SAITZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: výhra domácích

Nezdenice nedopustí žádnou blamáž a k tomu výborný Michal Vaculín udrží čisté konto. 2:0

Tip: remíza

Tip: výhra domácích