Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líbivé utkání skončilo divokým výsledkem 3:3


Branky


5

Domácí Kněžpole doma uhrálo bod s fotbalisty Lhoty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned čtyři branky byly k vidění v prvním poločase

Už ve 3. minutě utkání padla první branka. To se kolem brakáře Gála prohnal Hančík a krásnou střelou zatočil míč až do horní šibenice. Poté ve 28. minutě se osmělili i hosté. Obrana Kněžpole nevzládla ubránit aut u rohového praporku a po skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Fantura, který si našel míč na zadní tyči a do prázdné brány vyrovnal. Ve 38. minutě šli hosté do vedení, když po brejkové situaci i s trochou štěstí poslal hosty do vedení Kapusta. Dvě minuty po druhé brance hostů se radovali opět fotbalisté Lhoty, když se po sérii nepřesností míč propadl až k hostujícímu Machalovi, který ho doklepl do branky. Poločasové skóre tak bylo 1:3.

Hančíkův hattrick pomohl domácím k bodu

V 74. minutě zápasu domácí snížili, když samosatný únik ze strany zakončil ostrostřelec Hančík. V 90. minutě zápasu se nakonec Kněžpole podařilo vyrovnat. Hančík si položil krásně gólmana a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Dovršeným hattrickem tak stanovil skóre na 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Filip Hančík: Úvod utkání nám vyšel na jedničku. Vedli jsme po gólu Hančíka. Paradoxně nám tento gól spíše uškodil. Padla na nás jakási uspokojenost a trochu jsme čekali, že to půjde samo. Bohužel nešlo, soupeř přebral iniciativu a postupným útokem kombinovaným s dlouhými nákopy dostal naši obranu pod tlak. Nakonec poločas patřil jim. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ale prvních 10 minut bylo z naší strany vlažných. Nakonec jsme zápas alespoň zásluhou Hančíka vyrovnali.




Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - A. Krojzl [-] , J. Vychodil [-] , M. Belák [-] , T. Flíbor [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , J. Fránek [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , D. Hančík [-]

SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - T. Kapusta [-] , J. Štergenich [-] , R. Matuštík [-] , M. Machala [-] , O. Zalubil [-] , K. Horák [-] , D. Bílek [-] , F. Pavlas [-] , L. Beňo [-] , T. Fantura [-]

ŽK: 55. J. Vychodil , 64. J. Fránek - 25. J. Štergenich , 44. F. Pavlas , 55. O. Zalubil .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BRHEL Michal - KRÁTKÝ David (N), MARKUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra domácích

Knězpole ukázalo ze je dost kvalitní takže lhotu přejede. 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích