1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Páteční předehrávka 5. kola OP přinesla oběma mužstvům remízu


Branky


5

Tentokrát se díky hodům nehrálo jako klasicky o víkendu, ale už v páteční odpoledne

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vydařená akce znamenala pro domácí vedení

Ihned ve 2. minutě zápasu se prosadili domácí fotbalisté. Po hezké kombinaci středem hriště a následným křižným pasem na pravou stranu se sám před brankářem octil Hlaváček. Ten tak neměl jinou možnost, než poslat míc za záda brankáře. Hosté byli jako opaření a prvních 10 minut to na nich bylo znát. Ve 34. minutě zápasu se povedlo Slovácku vyrovnat skóre. Stoper hostů krásnou kolmicí našel kříže a ten se krásnou střelou nemýlil. Slovácko mohlo litovat nevyužitých šancí v prvním poločase a do kabin tak šly oba celky za stavu 1:1.

Nic zásadního ve druhé půli

Ve druhém poločase jsme už žádnou branku neviděli. Hostům opět trochu herně utekl začátek, ale s tím se postuplně vyrovnali. Prostřídali hráče a oba celky tak spíše zápas dohrávaly. Slovácko mělo více ze hry a zejména v prvním poločase mohlo svůj náskok navýšit. Zápas tak skončil remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bílovice
Adam Žůrek: Myslím si, že ve výsledku asi bereme bod. Hosté mohli v první půlce dát 4 góly a nikdo by se nedivil. Fotbal to byl pro diváka myslím pěkný. Nahoru dolů. My jsme dali hned z první akce gól, což nám zvedlo sebevědomí. Hosté srovnali pěknou akcí, když nás zastihli všechny hodně hluboko. Za mě dobrý bod.

1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Zápas začátky obou poločasů tragické. Potom jsme se dostali po 15 minutách dohry a bylo to od nás super. Hodně šancí. Poločas mohl být pro nás tak 1:4. Druhý poločas jsme vyrovnali, měli jsme trochu navrch, ale bod bereme. Po zápase nás to sice trošku mrzí, ale fotbalově se zvedáme, což nás těší a doufám, že to potvrdíme proti Březové.



Sestavy


TJ Bílovice
V. Tománek [-] - P. Hlaváček [-] , E. Gajdošík [-] , Z. Zlámal [-] , A. Žůrek [-] , E. Lukašík [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , L. Janků [-] , M. Čada [-] , J. Sedlář [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - J. Obdržálek [-] , R. Vagdal [-] , P. Kříž [-] , T. David [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-] , O. Perůtka [-]

ŽK: 58. E. Gajdošík , 63. L. Janků , 74. E. Lukašík - 14. M. Mareček , 41. F. Čech .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - BRHEL Michal, ŘIHÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: remíza

Slovácko je silné ofenzivní mužstvo ale Bílovice jsou doma silné , za mě remízový zapas 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích