1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Žalkovicích


Branky


7

Domácí chtěli na vlastním hřišti navázat na vítězství v Kvasicích, ale z tohoto zápasu se jim povedlo vytěžit bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly v první půli

Od začátku zápasu byla hra dost vyrovnaná, oba týmy se snažily hrát svoji hru a dostávat se do brankových příležitostí. Domácím Žalkovicím se dařilo více držet míč a měli šance na dobré protiútoky, ale útočníci a krajní hráči si často nepohlídali offsidové postavení, a tak se nemohli dostat bezprostředně před brankáře. Až v 31. minutě se domácí dostali do vedení po gólu Eduarda Petříka, který byl vyhlasován hráčem minulého kola. Zkušený útočník dostal centr od Martina Janečky, míč si zpracoval, obešel brankáře a do prázdné branky uklidil míč. Stav byl tak 1:0 pro domácí. Tento gól ale trochu Žalkovice uspal a přestali hrát, naopak hosté z Počenic se čím dál více dostávali do gólových šancí, jednou dokonce nastřelili spojnici po střele že třiceti metrů, míč se jim do branky ale nepodařilo dostat ani z dorážky. Ještě do poločasu se ale Počenicím srovnat povedlo! Ve 43. minutě totiž poslal jeden z hráčů Počenic centr do vápna, brankář si šel pro míč, ale míč neudržel, když ho svým důrazem rozhodil David Večerka. Míč brankáři Krejčímu vypadl na zem a Večerka ho tak už jen uklízel do prázdné branky.

Nevýrazná druhá půle

Po změně stran se domácí snažili hrát hlavně na protiútoky, aby zaměstnávali obranu hostů, to se jim ale do 60. minuty nedařilo, protože Počenice naskočily do druhého poločasu ve stejném tempu jako na konci první půle a tlačili se za druhým gólem, do šancí se ale nedostávali a byli v útoku prakticky bez šance. Od 60. minuty se opět překlopil zápas na stranu Žalkovic, ale jen herně, nikoliv gólem. Drželi míč, díky nedůrazu a dírám v soupeřově obraně se dostávali do gólových příležitostí. Taky se jim povedlo trefit spojnici, když ze třiceti metrů natáhl Tomáš Netopil, ale ani domácí nebyli dostatečně důrazní, aby míč dopravili do branky. Svůj tlak neustále stupňovali, šanci bylo víc a víc, ale žádnou neproměnili. V 89. minutě byl nařízen pokutový kop pro domácí, ale Václav Pospíšil trestuhodně tuhle šanci skórovat zahodil a zápas tak skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Počenice - Tetětice
Stanislav Juřena (kapitán): Hned od úvodu střetnutí jsme se chopili iniciativy, skvěle nám fungovala mezihra, posuny, přechodová fáze, herní disciplína. Několik slibných útoků jsme však nedotáhli ke kýžené první brance a tak, jak už to ve fotbale bývá, šli do vedení do té doby naprosto nevýrazní domácí. Těsně před pauzou však přetavil svůj ukázkový důraz ve vyrovnávací branku Večerka. Celkově vzato z naší strany patřila první půle k tomu nejlepšímu, co jsme doposud na podzim předvedli. Vysoký standard jsme udrželi zhruba do šedesáté minuty, od té chvíle nám přeci jen začaly ubývat síly a bojující Žalkovice nás zatlačily. Remízový stav jsme drželi zuby nehty. V samotném závěru sudí Benedikt nařídil velmi přísný pokutový kop, se kterým však domácí naložili prachbídně. Bod ze Žalkovic bereme.



Sestavy


Sokol Žalkovice
R. Krejčí [-] - E. Petřík [-] - V. Říkovský [-] , D. Otáhalík [-] (83. M. Škopík [-] ) , M. Janečka [-] , T. Janečka [-] , F. Strnad [-] , T. Netopil [-] , H. Netopil [-] , V. Pospíšil [-] , Š. Kojetský [-]

TJ Počenice - Tetětice
L. Tesák [-] - D. Večerka [-] , O. Jiřík [-] , Š. Lejsal [-] (76. Z. Šustr [-] ) , O. Novotný [-] , V. Zbořil [-] , L. Niedermertl [-] , S. Juřena [-] , F. Zapletal [-] (70. R. Gazda [-] ) , O. Novák [-] , M. Bleša [-] (63. J. Janček [-] )

ŽK: 61. O. Jiřík , 70. Š. Lejsal , 73. D. Večerka , 76. J. Janček .
Hráči zápasu: E. Petřík - D. Večerka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEDIKT Ondřej - HEBNAR Radim, HORKÝ Josef Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Josef Ján Horký

Expert: Hynek Netopil
Tip experta: výhra domácích

Žalkovice musí potvrdit venkovní vítězství a porazit doma Počenice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 17 70:28 41
2 Rymice 18 54:27 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 28
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 49 53,3% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku