Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žalkovice pokračují v sérii zisku bodů


Branky


6

Rezerva Kvasic odehrála další domácí zápas, už čtvrtý v této sezóně. Ze zápasu si neodnáší ani bod a poprvé v domácím prostředí prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

Rozjíždějící se Žalkovice přijely na půdu Kvasic po domácí remíze s Rymicemi, kdy poprvé v sezóně Rymice ztratily body. Hledající se Kvasice od prvního zápasu nevyhrály a stále se jim nedaří dostat do formy. Od začátku Žalkovice diktovaly tempo a snažili se vytvořit si dobré šance. Domácím se nedařilo se dostat do hry a ve 22. minutě našel hráč hostů Radomír Pala skuliny mezi stopery a poslal do samostatného úniku kapitána Žalkovic Martina Janečku, který neomylně zakončil a poslal svůj tým do vedení. Domácí docela vzadu tekli a snadno pouštěli hráče Žalkovic do šancí. Žádnou z nich se jim ale nepovedlo využít a první poločas skončil za stavu 1:0 pro hosty ze Žalkovic. Kvasice se za celý poločas dostaly do jedné jediné šance a i to bylo známkou dobré obrany Žalkovic.

Zdánlivě rozhodnutý výsledek se ještě dost zamotal

Do druhého poločasu Kvasice prostřídaly a do hry poslaly čerstvé hráče z lavičky, kteříse snažili zamotat zápas. To se jim ale moc alespoň z kraje poločasu nedařilo a v 59. minutě poslal do dvougolóveho vedení hosty Eduard Petřík po přihrávce velice aktivního Martina Janečky. Dvanáct minut na to bylo domácím ještě hůř, když dostali gól už na 3:0 a zdálo se být rozhodnuto. Tento gól padl přímo z rohu, po střele na zadní tyč od zkušeného Hynka Netopila. Během osmi minut ale bylo zase všechno jinak! V 74. minutě domácí snížili na 1:3 po gólu Pavla Musila s v 79. minutě snižoval na 2:3 Miroslav Samohýl, když hosté udělali zbytečnou chybu uprostřed hřiště a Samohýl běžel sám. Po tomto gólu se snažili domácí srovnat, ale to se jim bohužel pro ně nepovedlo a naopak ještě v 90. minutě přidal potvrzovací gól na 4:2 Eduard Petřík, čímž přidal svůj druhý gól v zápase, když utekl obráncům, kteří už se hodně vysunovali a uklidil míč do branky. Žalkovice si tak odváží z Kvasic další 3 body a dále šplhají tabulkou. 



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice B
Matěj Reiskup (trenér): Další nepovedené utkání v našem podání. Snažili jsme se držet míč a přehrát soupeře kombinačně po zemi, ovšem po našich ztrátách jsme soupeři nabídli protiútoky, které bezmilosti proměňoval. Za stavu 3:0 pro hosty jsme se v 74. minutě vzchopili po brance Musila. Hned 5 minut poté už byl rozdíl pouze o jednu branku, kdy krásnou akci zakončil do sítě Samohýl. Poté jsme soupeře tlačili ale vážnější příležitost jsme si již nevypracovali. Naopak v 90.minutě, při snaze o vyrovnání, zůstal osamocený útočník soupeř na poloviny hřiště a po další ztrátě ukončil veškeré naše snahy.

Sokol Žalkovice
Tomáš Netopil (hráč Žalkovic): V Kvasicích jsme chtěli navázat na naše 2 poslední dobré výkony. Nevěděli jsme, co od hostů očekávat, a tak jsme zápas začali znovu ze zajištěné obrany s tím, že uvidíme, jak to půjde. Po pěti minutách bylo zřejmé, že domácí nemají takovou kvalitu (ačkoli musím pochválit jejich střední záložníky) jako naši předchozí soupeři a že si to s nimi budeme moci rozdat „na férovku“. První poločas byl dle mého názoru vyrovnaný. Rozdílem mezi oběma týmy bylo pouze to, že jsme díky šinkansenu Janečkovi měli 3 samostatné nájezdy, z nichž jsme dokázali proměnit jeden. Domácí měli pouze dílčí náznaky šanci a tak jsme do šatny odcházeli celkem spokojeni s vedením 1:0. Domácí v poločase prostřídali, na hřiště se dostal zkušený Musil a začali mít více ze hry. Navzdory tomu žádné větší šance z jejich strany nepřišly, a my jsme tak v 59. minutě z brejku a v 70. ze standardní situace zvýšili na 3:0. Musím pochválit domácí za to, že nehodili flintu do žita, dostali nás pod tlak, a během 10 minut snížili na 3:2. Posledních 10 minut už domácí hráli vabank, vypracovali si 2 slibné příležitosti, ale ty naštěstí nedokázali proměnit. V 90. minutě pláchl z vlastní půle nikým nehlídaný Petřík, který zkušeně pojistil naši výhru. Dle mého názoru jsme si výhru zasloužili, ale ještě jednou musím vyzdvihnout tým Kvasic, že se za stavu 0:3 v 70. minutě nevzdal, a kdyby měli více štěstí tak, by zápas mohl skončit remízou. Naše mužstvo musím pochválit za to, že za prvních 5 kol jsme zvládli uhrát 7 bodů, jelikož nám los moc nepřál a první 4 zápasy jsme odehráli s týmy na prvních čtyřech místech tabulky a do Kvasic se taky nejezdí pro 3 body. Rozhodčího taky chválím - měl to dnes s oběma týmy těžké, ale zvládl to obstojně.



Sestavy


FC Kvasice B
J. Oblouk [-] - L. Daněk [-] , B. Pánek [-] (46. P. Musil [-] ) , A. Kochaníček [-] , R. Pospíšil [-] (46. M. Koplík [-] ) , M. Samohýl [-] , J. Bartoník [-] (74. M. Unger [-] ) , J. Hora [-] (81. O. Klesnil [-] ) , M. Reiskup [-] , R. Šupčík [-] , J. Ševela [-]

Sokol Žalkovice
R. Krejčí [-] - - M. Janečka [-] , R. Pala [-] , V. Němčík [-] , F. Strnad [-] , T. Netopil [-] , H. Netopil [-] , V. Pospíšil [-] , M. Mrázek [-] , Š. Kojetský [-] , M. Nesrsta [-]

ŽK: 45. J. Ševela , 80. M. Unger - 34. M. Nesrsta .
Hráči zápasu: E. Petřík , M. Janečka , T. Netopil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TRAMPOTA Patrick - ZIKMUND Jaroslav (N), KLEMENT Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 17 70:28 41
2 Rymice 18 54:27 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 28
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 49 53,3% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku