Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice se rozstřílely s Plumlovem. Střelcům kraloval Hanzelka


2

Pěknou gólovou podívanou zažili diváci na úvod soutěže v prostějovském okresním přeboru, kde rezerva Určic rozstřílela rezervu Plumlova rozdílem třídy. Hattrickem se pyšnil Hanzelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku utkání měli míč na kopačkách častěji hráči Určic mužstva. A převaha domácích byla umocněna ještě tím, že téměř všechny akce, které začínali rozehrávkou brankáře, končili na jejich kopačkách. Všechny tři góly v prvním poločase obstaral Hanzelka. V 18. minutě si naběhl na dlouhý kolmý pas, přeloboval vyběhnuvšího gólmana a domácívedli 1:0. Po půlhodině hry po pěkné individuální akci se prosadil v malém vápně a bylo to 2:0. Do třetice v 39. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil a zamířil po zemi k tyči – 3:0. Hosté za celý první poločas vystřelili na určickou branku pouze třikrát, přičemž všechny střely skončily v zámezí. Plumlov po změně stran zkvalitnil hru a přece jen začal ohrožovat Pospíšilovu branku.

 

V 46. minutě zakončení Kišky lovil gólman na brankové čáře. Chvíli na to plumlovský Vysloužil zachytil po malé domů rozehrávku brankáře Pospíšila, ale k odraženému míči se nedostal. V 52. minutě Javoříkovu hlavičku vytěsnil hostující gólman na tyč. Po hodině hry se pěkně individuálně prosadil ve velkém vápně Vodák, přihrál míč zcela volnému Kouřilovi a Určice vedli 4:0. V 75. minutě se čestného úspěchu dočkaly hosté. Po centru do malého vápna se prosadil Hladký. V závěru utkání ještě postupně zatížili konto hostí Menšík, Vaverka a těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího dal výsledku konečnou podobu Javořík- 7:1.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - J. Hanzelka [-] , L. Kiška [-] , T. Menšík [-] , J. Kouřil [-] , P. Vodák [-] , D. Javořík [-] , T. Ježek [-] , J. Frehar [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

TJ Sokol Plumlov B
V. Grepl [-] - L. Ševcůj [-] , O. Čarný [-] , P. Kiška [-] , Š. Mynařík [-] , P. Kutný [-] - R. Bureš [-] , M. Křesala [-] , M. Surma [-] - M. Chmelař [-] , A. Hladký [-]

ŽK: 21. T. Menšík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HOLINKA Lukáš - HUBÁČEK Antonín, KORDZIK Angel Slawomir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích