2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 13:00

9.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dorostenci rozhodli o výhře Havířova


Branky


7

V neděli se spolu utkaly týmy MFK Havířov a Horní Bludovice, na okresní soutěž byl k vidění pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Oba týmy zahájily utkání aktivně, první šanci musel hasit hostující brankář Lipták, s Michalíkovou střelou z úhlu si poradil. Ve 20.minutě měly Bludovice štěstí, Ukuta únik 2 na 1 nevyřešil dobře, místo přihrávky na volného spoluhráče zvolil střelu, kterou poslal vysoko nad bránu. Za 10 minut se Ukuta řítil do dalšího útoku, tentokrát ho skvělým zákrokem vychytal Lipták. V prvním poločase tak gól nepadl, ovšem hosté šli do kabin s obrovskou ztrátou, když se jim zranil jeden z klíčových hráčů, Volný. Přejeme brzké uzdravení.

Zápas rozhodli dorostenci

Druhý poločas začal stejně jako ten první, oba týmy se snažily strhnout zápas na svou stranu, jenže obrany byly pozorné. To platilo do 70. minuty, kdy nepřesnou rozehrávku bludovického hráče vystihl Kožusznik, který poté obešel gólmana a poslal Havířov do vedení. Hned za pět minut navýšil náskok zakončením do prádné branky Wunsch, s hosty to vypadalo bledě. Ti to ovšem nezabalili a přitlačili na pilu. Bohužel se jim zápas zdramatizovat nepodařilo, jelikož dvě své dobré příležitosti nevyužili. Jednu šanci neproměnil z úhlu Fišer, při druhé přímý kop Dorozla zastavila horní tyč, následná dorážka Tyrlíka letěla nad. Zápas tak skončil 2:0 pro Havířov.



Ohlasy k zápasu



FC Horní Bludovice
Marek Zika: "Rozhodly naše chyby, kdy jsme soupeři první gól prakticky darovali, a pak už to bylo z naši strany otevřené. Zapasu by spíše slušela remíza."



Sestavy


MFK Havířov B
S. Palosz [-] - M. Čípel [-] (70. D. Wunsch [-] ) , R. Ukuta [-] , J. Frkala [-] (46. M. Čipel [-] ) , M. Kožusznik [-] , P. Nagy [-] (90. D. Kohut [-] ) , A. Kautský [-] (74. J. Jakubec [-] ) , P. Janda [-] (46. E. Lemchi [-] ) , J. Foldyna [-] , T. Rohel [-] , F. Jašek [-]

FC Horní Bludovice
D. Lipták [-] - T. Tyrlik [-] - F. Volný [-] (38. Š. Cásek [-] ) , D. Polášek [-] , M. Mikulec [-] , M. Zika [-] , D. Dorozlo [-] , R. Zika [-] - M. Zapp [-] (59. E. Béreš [-] ) , M. Michalík [-] (46. M. Schindler [-] ) - J. Dolák [-] (75. L. Fišer [-] )

ŽK: 86. M. Mikulec , 89. M. Schindler .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - PTÁČEK Tomáš, JUREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů