2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3 body vystřelil Rychvaldu v závěru Pohlodko


Branky


5

Bludovice doma přivítaly silný Rychvald, který v sezoně zatím prohrál jen jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy měly své šance

Zápas v podstatě začal únikem hostujícího Blažka, který šel ve druhé minutě sám na brankáře Liptáka, ten ho ovšem vychytal. Ve 28. vyrobili domácí chybu v rozehrávce, Lipták poté vyrazil střelu Kurušty, míč se odrazil k Foltynovi, a ten chytrým lobem otevřel skóre zápasu. Domácí se tlačili za vyrovnáním, které mohlo přijít už za čtyři minuty, jenže dělovku jednoho z bludovických zastavila tyč. Ve 40. minutě se Bludovice dočkaly, Dolák si navedl míč na střed vápna a přízemní střelou nedal hostujícímu brankáři naději. Poločas skončil 1:1.

Poslední minuta rozhodla

Druhý poločas byl opět vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů, k vidění bylo pár šancí na obou stranách. V 51. minutě odcentroval Vondrák, jehož centr si brankář domácích nepohlídal, a Blažek tak poslal Rychvald opět do vedení. Tak jako v první půli, tak i teď Bludovice po inkasované brance přitlačily na pilu, a snaha se opět vyplatila, před Dorozlem se totiž otevřela dálnice až k bráně, a následné zakončení také zvládl. V 65. minutě kopali hosté penaltu, jenže Kurušta poslal míč tak tři metry nad. V závěru se o vítězství strhla bitva, ve které byli šťastnější hosté, v 90. minutě skóroval Pohlodko. Domácí pak zkusili hru bez brankáře, ale na vyrovnání už nebyl dostatek času. 



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Libor Dolanský (trenér): „Opět jsme vyhořeli jako jiné zápasy v neproměňování šancí. Fotbal měl ale solidní úroveň, klukům není co vytknout, jen ty šance!"

TJ Baník Rychvald
Trenér Baníku Rychvald, Zdeněk Závacký, zhodnotil zápas jako vyrovnaný, s tím, že první poločas byl v režii Baníku, ale druhý poločas byly lepší Bludovice. Přiznal, že Baník vyhrál se štěstím.:



Sestavy


FC Horní Bludovice
D. Lipták [-] - M. Schindler [-] (46. L. Dvořák [-] ) , T. Tyrlik [-] - D. Poskier [-] (70. L. Fišer [-] ) , R. Zika [-] , M. Mikulec [-] , D. Dorozlo [-] , D. Polášek [-] , M. Zika [-] - M. Michalík [-] (56. M. Zapp [-] ) - J. Dolák [-]

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - M. Cichoň [-] , L. Pluta [-] , M. Samlik [-] , J. Vondrák [-] - T. Prachař [-] (90. M. Jandura [-] ) , J. Sollich [-] , V. Musil [-] , J. Foltyn [-] (46. J. Pohlodko [-] ) - L. Kurušta [-] , R. Blažek [-] (93. R. Rzodek [-] ) -

ŽK: 49. D. Poskier , 73. L. Dvořák - 64. T. Prachař , 90. J. Sollich , 93. R. Blažek .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: URBÁNEK Aleš - KNISPEL Jáchym František, JANÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

19. 9. 2023 08:11
Výhra hostů