Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zápas nezvládl


Branky


3

Na zápas mezi Rychvaldem a Petřvaldem zavítalo 150 diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

V prvním poločase byli v mírné převaze hráči hostujícího Baníku Rychvald, kterou zužitkovali v desáté minutě zápasu, kdy se po rohovém kopu hlavičkou prosadil Kurušta. Jinak nám první půle nenabídla téměř nic, až těsně před odchodem do šaten mohli domácí vyrovnat, jenže netrefili z hranice pokutového území odkrytou bránu. A tak dali ještě poslední možnost hostům, kteří svou příležitost taky zahodili, střelce Baníku totiž vychytal brankář Sliwka

Obrat se nekonal, hosté naopak náskok navyšovali

Gólman Sliwka, který na konci první půle podržel svůj tým, se dopustil obrovské chyby, když nepovedým odkopem našel Musila, ten měl už lehkou práci a zvýšil na 0:2. V 55. minutě zvyšoval vedení přízemní střelou opět Kurušta. Ten uzavřel o pár chvil později hattrick, a potvrdil tak tím svou úžasnou formu. V 65. minutě Baník trochu vyšel z koncentrace, stopeři zachybovali a na 1:4 snížil Doležal. Ke konci poté hosté ještě jednu šanci nevyužili, mrzet je to ovšem nemuselo, z Petřvaldu si odváží výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rychvald
Divák: „Toto kolo ukázalo, že v okresním přeboru lze očekávat mnoho vzrušení a nečekaných obratů. Fanoušci obou týmů se nyní těší na další zápasy s napětím, jak se vyvinou výkony jejich favoritů."



Sestavy


SK Slavoj Petřvald
D. Sliwka [-] - O. Cudrák [-] , L. Doležal [-] , P. Trnka [-] (46. P. Nemeth [-] ) , L. Šimek [-] , J. Vanečko [-] , L. Kawulok [-] (62. A. Mlčoch [-] ) , J. Novák [-] , V. Šelong [-] (65. P. Slavičínský [-] ) , M. Oliva [-] , P. Hlavinka [-] (74. M. Vachtarčík [-] )

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - J. Sollich [-] , V. Musil [-] , L. Kurušta [-] , R. Riška [-] (76. M. Cichoň [-] ) , R. Blažek [-] , J. Foltyn [-] , M. Samlik [-] , L. Pluta [-] , J. Vondrák [-] , R. Gorniak [-] (65. J. Pohlodko [-] )

ŽK: 39. O. Cudrák , 65. L. Kawulok , 84. P. Nemeth - 45. J. Sollich .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - KRAMNÝ Rostislav, HUDEC Matouš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: výhra hostů

Petřvald a Rychvald dělí v tabulce pouze dva body, oba týmy minulé kolo remizovali. Věřím, že se opět prosadí Kurušta a pomůže hostům k výhře.

Tip: výhra domácích