Archlebov překonal maximum z loňské sezóny už ve třetím zápase


Branky


2

One man show. Tak by se dal stručně popsat nedělní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
REPORTÁŽ Z POHLEDU ARCHLEBOVA ZASLAL PAVEL STEJSKAL

 

Ale pojďme postupně. Soupeř z Čejkovic přijel přesně s jedenácti odvážnými. Náš start do zápasu byl nijaký. Díky špatnému pohybu, zbytečným ztrátám a náhodným odrazům se v prvních deseti minutách Čejkovice držely na naší polovině víc, než bychom si přáli. Jejich šance ale likvidoval skvěle připravený Schöfr. Klid na kopačky nám přinesl až Strmiskův gól ve 12. minutě ze samostatného úniku po výkopu Schöfra. O patnáct minut později uklidňuje trenéra i fanoušky Strmiska podruhé, kdy se prosadil hlavou po rohovém kopu Přikryla. Celý poločas jsme ale byli pod tlakem zvláštních odrazů a vždy chybějícího půl kroku. Ve světlých chvilkách jsme se snažili hrát i fotbal. Do druhého poločasu nastoupila obměněná sestava, kdy dostali příležitost méně vytěžovaní hráči. Pokračovala spíše opět plácaná, naplno jsme se přizpůsobili hře soupeře. Pár světlých momentů by se ale našlo. Skvělý zákrok při úniku soupeře vytáhl Schöfr. Po půlhodině druhého poločasu Strmiska stále neustál ve svém skvělém pohybu a napadání a zkompletoval svůj hattrick, kdy si našel odražený míč ve vápně a nemýlil se. Ani ne za pět minut se prosadil Strmiska naposled pumelicí po úniku z pravé strany. Důležitá výhra při absenci tahounů Šnejdara (zahraniční stáž) a Hovězáka (ČK). Oslava s fanoušky nechyběla!
Nutno rict, že tým Čejkovic dohrával velkou část druhého poločasu kvůli zranění v deseti a i přesto bojoval a v žádném případě nepůsobil odevzdaně. Archlebov tak díky této výhře o bod překonal maximum z loňské sezóny a v tabulce mu patří se sedmi body čtvrtá příčka.

 



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - BEDNAŘÍK Stanislav (N), ŠVÁB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Čejč 13 53:16 37
2 ZEMAS Hovorany 14 50:15 34
3 SK Žarošice 14 56:24 33
4 FC Kyjov 1919 B 12 42:8 28
5 TJ Sokol Nenkovice B 13 41:23 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Bíza 19
2 Tomáš Bátora 14
3 Roman Buštík 13
4 Petr Řičánek 11
5 David Zouhar 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 1
2 Venca Likeš 9 60,0% 0
3 Radek Hruška 6 24,0% 0
4 Pavel Smejkal 6 60,0% 0
5 Jaromír Bělunek 4 80,0% 0
Zobrazit celou tabulku