1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenec nejtěsnějším možným rozdílem porazil Olomučany


Branky


10

Vyrovnané utkání mezi Kořencem a Olomučany nabídl pouze jedinou branku. Tu vstřelil domácí Učeň a rozhodl o výhře. Kořenec ztrácí na druhé místo pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V úvodu zápasu došlo k nepříjemnému střetu, kdy neopatrně zahrál nohou velmi vysoko Schulze a zasáhl protihráče kopačkou do hlavy. Inkasoval ihned žlutou kartu a hostující obránce je naštěstí v pořádku. Vyrovnaný zápas přinesl spíše šance domácích, které ovšem nedokázali proměnit. Ve 44. minutě zahrávali hosté rohový kop. Dlouhý míč hlavou poslali hosté na zadní tyč do souboje, po kterém skončil míč v síti. Velmi spornou situaci rozhodčí posoudil jako faul na obránce a branku neuznal. 

Učeň rozhodl o výsledku

Po poločase pak pronikl mezi obránce střídající Grepl a došlo k další sporné situaci. Byl faulován ve vápně, ale rozhodčí situaci nevyhodnotil jako faul a penaltu neodpískal. V 65. minutě jsme viděli jedinou branku utkání, která rozhodla o výsledku. Rozehrávku zachytil Šmída a míč předal na Učně. Střelou z poměrně velké vzdálenosti umístil přímo k tyči a daroval tak svému týmu 3 body. Velmi zajímavé utkání tak končí nejnižším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Šimon Kopecký (hráč): Zápas byl od začátku vyrovnaný. Šance se střídali na obou stranách. Těsně před poločasem nebyl hostům uznán vstřelený gól. Ve druhé půli jsme nedokázali proměnit pár vyložených šancí. Tak to bylo drama až do konce. V 90 minutě nám zachránil brankář výhru skvělým zákrokem. V remízovém zápase jsme nakonec byly ti šťastnější.




Sestavy


Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - H. Svoboda [-] , Š. Kopecký [-] , P. Šmída [-] , L. Kejík [-] - D. Rosenberg [-] (85. F. Buráň [-] ) - T. Mucha [-] (89. M. Juras [-] ) , P. Papoušek [-] , A. Schulze [-] (51. R. Grepl [-] ) , M. Jelínek [-] , R. Učeň [-]

Sokol Olomučany
J. Štěpánek [-] - J. Urbánek [-] , P. Husák [-] , P. Rybák [-] (75. J. Ševčík [-] ) , T. Drahonský [-] , O. Navrkal [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Nečas [-] , M. Sigl [-] , L. Klimeš [-] , L. Kakáč [-]

ŽK: 3. A. Schulze , 50. D. Rosenberg , 75. T. Mucha - 25. P. Rybák , 44. L. Klimeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODIČKA Martin - CÁPAL Roman, ILLE Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích