Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 11:00

11.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko bylo sesazeno z prvního místa, Vavřinec využíval protiútoky


Branky


8. K. Dvořák , 17. V. Kovařík , 19. O. Kunc , 68. K. Dvořák , 90. K. Dvořák - 24. T. Štafa (p.) , 51. T. Štafa
10

Přímý souboj o první místo čekal na diváky v netradičním čase. V sobotu ráno přivítal Vavřinec Ráječko a diváci se rozhodně měli na co dívat. Domácí ovšem byli nakonec šťastnější, poté co využili brejkové situace na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek hostům hrubě nevyšel

Přestože to ze začátku vypadalo, že góly budou padat do branky domácích, kdy se v úvodních pěti minutách hosté zabydleli u vápna domácích, opak byl nakonec pravdou. Hosté se snažili vytvořit pohybem a kombinační hrou gólové příležitosti, ale první úřadovali domácí. To přišel v 8. minutě první brejk a balón na zadní tyči si našel Dvořák a posunul Vavřinec do vedení. To však domácím nestačilo a po přímém kopu z poloviny hřiště se prosadil hlavou Kovařík a s hosty to šlo z kopce. O minutu později si odražený balón našel Kunc a nepříjemnou střelou prověřil Včelaře. Míč nakonec brankáře hostí přeskočil a skončil v síti. Hosté se však dostali odpovědi. Ve 24. minutě byla po faulu ve vápně odpískaná penalta a Štafa vliv do žil hostů novou krev.

Domácí z brejků rozhodli

Druhý poločas řídili hru opět hosté. Vysoké procento držení míče, rychlé kombinace i dlouhé míče za obranu dělali domácí obraně problém. První velký přišel v 52. minutě, kdy si Štafa po tlaku jeho spoluhráčů našel míč před vápnem, uvolnil se a přesně zakončil. Ráječko se dál tlačilo za vyrovnáním, jenže šance neproměňovali. Otevřená obrana hostí moc práce neměla, avšak po chybné rozehrávce v podání Fojta se domácí Dvořák opět dostal do přímého souboje s brankářem a opět se nemýlil. Hosté vsadili vše na jednu kartu a do útoku se vysunuli i obránci. To se nakonec stalo osudným, kdy se opět do nájezdu dostal Dvořák a dokončil hattrick. Souboj o první místo tak zvládl lépe Vavřinec a dostal se do vedení v soutěži.



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko B
Robin Procházka (vedoucí mužstva): Dnes jsme zajížděli v netradičním čase do Vavřince, kde nás čekal boj o 1. místo v tabulce. Do zápasu jsme vstoupili aktivněji a měli více ze hry, bohužel góly dával soupeř a brzy jsme prohrávali 3:0 ale nevzdali jsme se a dokázali snížit na 3:2. Místo vyrovnání, které bylo blízko jsme inkasovali z protiútoků další 2 branky v závěru a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Vavřinec
T. Musil [-] - M. Skála [-] , O. Kunc [-] (46. M. Hebký [-] ) , V. Kovařík [-] , M. Skoupý [-] (71. J. Fabiánek [-] ) - K. Dvořák [-] , M. Štrof [-] , J. Fabiánek [-] , M. Kočí [-] (83. D. Sehnal [-] ) - D. Zmeko [-] (88. M. Hudec [-] ) - Z. Hebký [-]

SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - T. Štafa [-] , L. Fojt [-] , J. Souček [-] (75. O. Ševčík [-] ) , J. Kolář [-] (46. J. Tenora [-] ) , P. Palacký [-] , J. Ťoupek [-] , B. Tavares [-] (75. R. Nyčyporčuk [-] ) , M. Neděla [-] , C. De [-] (65. T. Hübner [-] ) , D. Zach [-]

ŽK: 36. D. Zmeko , 48. M. Kočí , 79. J. Fabiánek - 15. T. Hübner , 36. P. Palacký , 76. A. Včelař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMAN Miloš - BARÁK Hynek, KOČÍ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:04
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Palacký
Tip experta: výhra hostů

Ráječko se herně chytlo proti Voděradům a myslím si, že si nenechají utéct body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:49

Tip: remíza