1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranová nepotvrdila výhru s Ráječkem a odvezla si z Kořence bod


Branky


9

Vranová, která jako první obrala o body Ráječko, doufala v plný počet bodů i na hřišti v Kořenci. Avšak nepříliš záživný fotbal nakonec přinesl obou týmům bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Od první minuty bylo jasné jak bude utkání probíhat. Domácí TJ Sokol Kořenec držel míč na kopačkách a obléhal obranu hostí. Přes velkou převahu držení míče nemohli najít cestu k dobré příležitosti. Ve 24. minutě se dostal k odraženému míči Buráň, ale z hranice velkého vápna minul branku. Ve 32. minutě se z protiútoku dostal do dobré pozice hostující Krčil, ale nedokázal zakončit přesně. Před koncem poločasu mířil přesně domácí kapitán Jelínek, ale střele chyběla razance a hostující brankář Doskočil vytáhl krásný zákrok. Nezáživné utkání občas zezáživnil rozhodčí, ale jinak nicmoc ke koukání. V kabině bylo za nerozhodného stavu poměrně rušno. 

Oba góly padly v druhé půli

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale opět chyběl přechod do finální fáze. Až v 74. minutě utkání poslal do vápna centrovaný míč střídající Slaný. Ten si našel přesně Šmída, když přehlavičkoval obránce a překonal i hostujícího Doskočila. ranovší následně přeskupily síly. V tuto chvíli utkání dostalo potřebný náboj.  Hosté však utkání nevzdali a začali tlačit a byli nebezpeční okolo domácí svatyně. V 86. minutě zahrávali rohový kop, který našel přesně Slavíček. Ten hlavou nezaváhal a srovnal na 1:1. V úplném závěru mohli hosté dokonat obrat, ale Krčil z blízkosti nastřelil pouze gólmana domácích. Konečný výsledek 1:1 byl tak nakonec spravedlivou dělbou bodů ultra nudného zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Petr Šmída (hráč): Opět jsme u utkání ve kterém jsme lepším týmem, dokážeme hrát s míčem a neuspěchat to, ale nejsme schopni si najít přechod do finální fáze. Měli jsme trochu štěstí, že Vranová neproměnila žádný z brejků. S výsledkem úplně spokojeni nejsme, ale nedá se nic dělat. Čekají nás ještě těžké zápasy a není čas se vracet k chybám. Je potřeba se rychle otřepat a jít na 100% do dalšího zápasu a urvat 3 body.




Sestavy


Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - M. Učeň [-] , L. Kejík [-] , M. Jelínek [-] , P. Šmída [-] , Š. Kopecký [-] , H. Svoboda [-] , T. Mucha [-] - D. Rosenberg [-] (85. M. Juras [-] ) , F. Buráň [-] (63. V. Slaný [-] ) - - L. Popelář [-]

Vranová
M. Doskočil [-] - J. Tesař [-] , J. Karásek [-] , T. Slavíček [-] , M. Maresch [-] , P. Luňáček [-] (69. J. Zdrubecký [-] ) , P. Slechan [-] , R. Krčil [-] , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , L. Janíček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: NEČAS Jiří - HLUBINKA Petr (N), JEŽ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích