Vranová jako první obrala Ráječko o body


Branky


6

Sobotní souboj prvního se třetím vyšel domácímu týmu. Ti měli nachystanou taktiku, která na hosty platila a právem si ponechaly doma všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před přestávkou se prosadil Krčil

Lídr soutěže Olympia Ráječko B zavítal do Vranové prodloužit sňůru vítězství. Vranovší nastoupili s respektem, vsadili na důsledné bránění. Hosté hrozili zejména z dlouhých míčů směřujících na kanonýra Štafu, který párkrát hlavou zahrozil. Domácí však pouze nebránili a postupně se začali osmělovat. Nenápadnými protiútoky naznačovali, že utkání bude napínavé až do konce. V útoku domácích byl osamocený Krčil. Po jedné z akcí, tešně před přestávkou, se právě Krčil prosadil a poslal hráče do kabin za stavu 1:0.

Opět se prosadil pouze Krčil

Po přestávce se na hře obou týmu nic zásadního nezměnilo. Hosté bušili na domácí o stošest, ale pozorná a opravdu důsledná obrana domácích náporu odolávala. Po jedné z brejkových akcí domácích musel předčasně ze hřiště hostující Cerhák za stažení Krčila, který postupoval sám na branku. I tak hosté byli stále nebezpeční, Vranovští však ze své taktiky neustoupili a bránili důsledně i oslabeného soupeře. Krčil i Tesař se několikrát ocitli ve velmi slibné příležitosti. Všechny ale skončily neslavně. Utkání se rozhodlo až v 89. minutě, kdy opět Krčil zvýšil na 2:0. Gólu předcházely dva závary před domácí brankou, vyplývajíc z tlaku hostí, kdy měl na noze vyrovnání Palacký. Domácí však odolali a z následné protiakce pak Krčil uzavřel střeleckou listinu zápasu. Konečný výsledek 2:0.



Sestavy


Vranová
M. Doskočil [-] , J. Hruška [-] (63. J. Zdrubecký [-] ) - J. Tesař [-] , T. Slavíček [-] , M. Maresch [-] , P. Luňáček [-] , P. Slechan [-] , R. Krčil [-] , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , L. Janíček [-]

SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - T. Štafa [-] (72. B. Tavares [-] ) , L. Fojt [-] , J. Kolář [-] (46. R. Nyčyporčuk [-] ) , P. Palacký [-] , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] , K. Doležal [-] (72. C. De [-] ) , M. Bartoš [-] , D. Koňařík [-] , R. Cerhák [-]

ŽK: 50. M. Maresch - 90. C. De . ČK: 72. R. Cerhák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: JALOVÝ Josef - STÖHR Roman (N), ŠUSTR Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů