5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitávka startuje motory a přejela Kořenec


Branky


13. L. Bureš , 22. P. Schulze (vl.) , 51. V. Bednář , 57. T. Choruk , 86. T. Kamenický
7

Svitávka se po dvou nepodařených zápasech opět dostává do formy. Tentokrát to odnesl Kořenec, který si ze zápasu místo tří bodů odnesl 3 zraněné hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smůla Kořence gradovala zraněními

Po dvou porážkách v řadě měla Svitávka před zápasem s Kořencem odhodlaní špatnou sérii zlomit a vrátit se do boje o přední příčky soutěže. A povedlo se. Od samého začátku měli vývoj zápasu pod kontrolou a soustředěně šli za vítězstvím. První gól vstřelil Lukáš Bureš obstřelením brankáře hostů na vzdálenejší tyč. Druhý přesný zásah přidal po rohovém kopu novic v sestavě David Peterka. Smůla na straně Kořence gradovala, když se v krátkém sledu v průběhu první půle zranili hned 3 hráči hostů a všichni museli střídat. Přejeme všem brzké uzdravení a návrat do hry. 

Svitávka pojistila výhru

Vstup do druhého poločasu Moravanu také vyšel na jedničku.Z přímého volného kopu z pravé strany se přímo prosadil Víťa Bednář. Kapitán domácích hrál netradičně ve středu zálohy a přesun na jinou pozici herní projev týmu oživil. Ke gólu přidal Vít ještě nespočet povedených přihrávek a tvorbu šancí pro spoluhráče. Následně přesnou střelou k právě tyči kořenecké branky přidal další branku Taras Choruk. A pátým gólem uzavřel střelecký zápis Tomáš Kamenický.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel (brankář a trenér): Dnešní zápas Moravanu sedl a vrátil nás zpět na vítěznou vlnu. Získané 3 body je třeba hned potvrdit v dalších kolech. Příští zápas na náš čeká v Lysicích nepříjemný tým Kunštátu C.




Sestavy


Svitávka
M. Pavel [-] - D. Peterka [-] (75. K. Hruška [-] ) , Š. Bednář [-] , M. Alexa [-] , L. Bureš [-] (57. M. Skřička [-] ) , D. Šacher [-] (69. V. Šmerda [-] ) , I. Peňáz [-] , T. Choruk [-] , T. Prudký [-] , T. Kamenický [-] , V. Bednář [-]

Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - L. Popelář [-] , Š. Kopecký [-] , H. Svoboda [-] , J. Polívka [-] - J. Hrazdil [-] , D. Hlubinka [-] (18. F. Buráň [-] ) , P. Papoušek [-] , A. Přikryl [-] (15. A. Schulze [-] ) , P. Vondál [-] (38. V. Slaný [-] ) - P. Schulze [-] (83. P. Ševčík [-] )

Počet diváků: 63. Rozhodčí: TRÁVNÍČEK Kryštof - CHLADIL Patrik, KEJZLAR Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů