1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kotvrdovice stále nevyhrály, tentokrát jim radost překazily Boskovice


Branky


11

Vzestupná tendence formy Boskovic se ujala i na hřišti v Kotvrdovicích. I přes vyrovnaný průběh zápasu se nakonec radovali hosté po dvou brankách Kougla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten za vyrovnaného stavu

Nedělní odpoledne nabídlo zápas 6. kola 3. třídy mezi domácími Kotvrdovicemi a sdruženým C-týmem Boskovice/Letovice. Hosté zatím nezískali z venkovního utkání ani bod, stejně tak se vedlo domácím na jejich hřišti. Začátek zápasu vyšel lépe hostům. Hned ve 2. minutě se po sérii odrazů v kotvrdovickém vápně dostal k dorážce Oleksandr Pokhylko, jehož hlavička šťastně proklouzla za krátkého Krátkého - 0:1. Na odpověď domácích jsme ale nemuseli čekat dlouho. Ve 13. minutě převedly Kotvrdovice pohlednou kombinaci ve středu pole, na jejíž konci stál před prázdnou svatyní hostů Josef Kučera a srovnal krok na 1:1. To nabylo domácím sílu do žil a svého soupeře začali opticky přehrávat, větší šanci si ale nevytvořili. To však nelze říct o hostech, kteří byli díky rychlým brejkům nebezpečnější a k vedoucí brance jim chybělo pouze kvalitnější zakončení. 1. poločas také nabídl řadu nepřesností v důsledku špatného terénu, ani jednomu týmu se ale nepovedlo svého soupeře potrestat. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu. 

Přikryl oživil hru

Druhá půle začala v nastavených kolejích. Domácí byli o chlup lepší, avšak větší šance jsme se nedočkali. Zlomový okamžik zápasu se udál v 55. minutě, kdy naskočil na hřiště mladý Přikryl. Boskovice/Letovice od té doby začali svého soupeře jasně přehrávat. V 58. minutě vyslal střídající Přikryl do samostatného úniku Kougla, který poslal hosty do vedení - 1:2. Situace jako přes kopírák nastala v 63. minutě. Přikryl opět vyslal Kougla tváří tvář brankáři, ten opět skóroval a navýšil vedení na 1:3. V následujících 10minutách utekl Kougl ještě dvakrát, své šance ale trestuhodně zahodil. Utkání se dohrávalo v poklidném režimu, za zmínku stojí pouze sólo Stančka přes celé hřiště, které však další brankou neskončilo. Boskovice/Letovice "C" si tak mohly připsat první body z venkovního hřiště. 



Ohlasy k zápasu


Kotvrdovice
David Nejezchleb (hráč): První půlka nebyla nějaká extra, sice nejdřív jsme prohrávali, ale dokázali hnedka zase vyrovnat, v druhé půlce to bylo horší během cca 15 minut jsme prohrávali 3:1, v našem týmu chybělo štěstí, ale nevadí jedeme dál a příště už doufám vyhrajeme, jinak zápas proběhl úplně v klidu, rozhodčí a pomézní super výkon, dobrej zápas akorát chybělo štěstí.

FC Boskovice - Letovice C
Patrik Pelíšek (hráč): Těžce vydřená výhra z náročného prostředí. Obrovské pozitivum jsou naše vstupy do utkání, již potřetí jsme se dostali do vedení v první desetiminutovce. Velkým vykřičníkem jsou však odražené balóny, které se nám nepodařilo zachytávat a udržovali jsme tak Kotvrdovice na balónu. To se nám naštěstí podařilo vyřešit výborným střídáním. Od té doby byl na hřišti pouze jeden tým a jenom kvůli naší střelecké impotenci neskončilo utkání vyšším rozdílem.



Sestavy


Kotvrdovice
J. Krátký [-] - D. Kocman [-] , V. Kocour [-] , J. Kunc [-] , D. Horák [-] , I. Konečný [-] , D. Nejezchleb [-] , J. Kučera [-] , L. Daněk [-] , D. Dvořák [-] , V. Sotolář [-]

FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - F. Bačovský [-] , T. Kougl [-] , O. Pokhylko [-] , P. Pelíšek [-] , J. Fidler [-] , M. Dvořák [-] , M. Špidlík [-] , M. Stanček [-] , Š. Bačovský [-] , D. Kobelka [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARÁSEK Bohumil - KOSÍK Alois (N), POSPÍŠIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Kotvrdovic jedeme navázat na domácí vítězství, takže výhra hostů.

5. 9. 2023 19:01
Remíza

Tip: remíza