Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení ve Svitávce, Opatovice zdolaly favorita


Branky


7

Poslepovaná sestava domácích nestačila na konvoj z Velkých Opatovic, ti si připsali veledůležité 3 body z venku a rozjíždí vítěznou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starosti se sestavou a vyrovnaný stav

Domácí zápas s Velkými Opatovicemi domácím příliš nevyšel. Už před zápasem měli velké starosti se sestavou. Po posledním zápase v Kotvrdovicích jim vypadli hned 3 hráči z důvodu zranění a další se z nejrůznějších důvodů nemohli zúčastnit. Tím pádem měli na střídačce jen jednoho hráče, věkem ještě dorostence Martina Skřičku - ročník 2008. Který, ale svých 20 minut zvládl na výbornou a odehrál velice povedenou premiéru v dospělém fotbale.

Do sestavy tak aktuálně zařadili všechny hráče kteří byli schopni hrát. A paradoxně úvod se jim podařil. Ujali se vedení po individuální akci Tomáše Kamenického. Hosté se ale nevzdali a do poločasu srovnali na 1:1 zásluhou Ladislava Illeho.

O výhře hostí rozhodl Kouřil

Po přestávce dokonce otočili skóre. V 56. minutě se prosadil Tomáš Zemánek.

Domácím hráčům velice rychle odcházeli síly a s nemožností vystřídat a posílit tým odpočatými hráči, byl zvrat v utkání velice těžký. I tak se týmu povedlo zmobilizovat všechny síly a skóre zápasu dorovnat. Konkrétně Víťa Bednář, heroickým výkonem vyrovnal. Velkou část zápasu kapitána domácích tahal zadní stehenní sval, ale nehodlal opustit hřiště a vzdát se bez boje. Při útočné akci z pozice pravého obránce zatáhl míč podél vápna směrem do hřiště a střelou na vzdálenější tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. (Jistě jeden z nejkrásnějších gólů kola).

Hosty však vyrovnávací branka nezlomila a dál byli nebezpeční. A bohužel pro Moravan, ještě jednou se prosadili když využili nepozornost domácích při obsazování rohového kopu a po sérii tečí a obrazů vstřelil Kouřil 3. gól. Tím dal i razítko na konečném skóre, které dnes dopadlo ve prospěch hostí a zápas tak skončil překvapivou prohrou domácích



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel (trenér): Dnes nám bohužel velice rychle došly síly a někteří hráči dohrávali na hranici velkého vyčerpání. I takové zápasy však náročný zápasový program III. třídy přináší a je třeba si s nimi poradit. Žádný tým nebude v průběhu celé sezóny v plném složení. Jedeme dál. Už příští kolo nás čeká jeden z nejsilnějších celků soutěže, tým Ráječka B.




Sestavy


Svitávka
M. Pavel [-] - L. Bureš [-] (73. M. Skřička [-] ) , K. Hruška [-] , D. Šacher [-] , V. Šmerda [-] , T. Novák [-] , T. Prudký [-] , T. Kamenický [-] , T. Choruk [-] , Š. Bednář [-] , V. Bednář [-]

Velké Opatovice
D. Přikryl [-] - T. Kouřil [-] , J. Chlup [-] , M. Žižka [-] , P. Werner [-] , B. Ille [-] (73. F. Marek [-] ) , T. Křap [-] (61. J. Pospíšil [-] ) , J. Andrlík [-] , L. Ille [-] , M. Feder [-] , T. Zemánek [-]

ŽK: 58. T. Choruk - 12. T. Zemánek , 76. J. Chlup .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JALOVÝ Josef - POSPÍŠIL Ladislav (N), JANDERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Kamenický
Tip experta: výhra domácích

Svitávka zvítězí nad Velkými Opatovicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích