5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý tým Boskovic zničil Adamov, hattrickem se blýskl ČTRNÁCTILETÝ Hrdý


Branky


3. J. Hrdý , 22. J. Hrdý , 32. J. Hrdý (p.) , 37. Š. Různar , 52. Š. Různar
7

Nejmladší mužstva v soutěži čekala na výhru od začátku sezóny. Vitězem tohoto utkání mohl být pouze jeden. Tím lepším mužstvem se stalo "céčko" sdruženého mužstva Boskovice - Letovice. Hattrick zaznamenal teprve čtrnáctiletý Hrdý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

14 let a hattrick za půl hodiny

Sobotní odpoledne nabídlo souboj dvou týmů, které stále čekají na 1. výhru v nové sezóně. Na poměry 3. třídy se jednalo o netradiční utkání, jelikož věkový průměr obou základních jedenáctek činil pouhých 21 let. Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně, což se promítlo již ve 3. minutě. Jan Hrdý se pěknou individuální akcí dostal až před gólmana hostů, kterého bez problémů překonal - 1:0. Nebezpečí kolem hostujícího vápna přibývalo, avšak bez změny skóre. V 22. minutě utekl Různar všem obráncům hostí a naservíroval perfektní přihrávku volnému Hrdému, který bezpečně uklidil balón do sítě - 2:0. 28. minuta nabídla první velkou šanci hostů. Do samostatného úniku se dostal Tomáš Krátký, proti němu však fantasticky zasáhl domácí brankář David Chmelíček. Aktivní Různar zůstával při chuti a v 32. minutě se ho Adamovu nepodařilo obrat o míč ve vápně čistě, za což následovala penalta pro domácí. Tu si vzal Jan Hrdý a s přehledem o břevno ji proměnil, čímž zkompletoval hattrick v pouhých 14letech! V 37. minutě našel hlavou Pelíšek osamoceného Různara, který v souboji tváří tvář překonal po 4. brankáře Němce. 1. poločas tak skončil jasnou demolicí adamovské obrany. 

Dominance pokračovala

Druhý poločas začal v nastaveném duchu první půle. Boskovice/Letovice drželi míč na svých kopačkách a vytvářely si dobré střelecké možnosti. V 52. minutě putoval míč na ose Pelíšek-Špidlík-Různar, který zatloukl pověstný hřebíček do rakve a přidal tak již jeho 2. zásah v utkání - 5:0. Domácí udržovali Adamov v tlaku, ale další branky již nepřidali. Zápas tak skončil jednoznačnou výhrou Letovice/Boskovice, kteří si tak připsali první 3 bodovou výhrou v nynější sezoně. 



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice C
Patrik Pelíšek (hráč): Celý zápas jsme jasně dominovali a skóre mohlo být ještě vyšší. Jsem rád, že jsme poprvé okusili pocit vítězství. Ještě radši jsem však za naše dorostence, kteří odehráli výborné utkání a ukázali, že se neztratí ani v dospělém fotbale. Věřím, že dokážeme na náš povedený výkon navázat příští týden v Kotvrdovicích a připíšeme si další body do tabulky.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - J. Pelíšek [-] (61. G. Bayarmagnai [-] ) , Š. Různar [-] (89. P. Zemach [-] ) , J. Hrdý [-] , K. Stehlík [-] , P. Pelíšek [-] , M. Dvořák [-] , O. Pokhylko [-] (76. V. Daněk [-] ) , D. Kobelka [-] , O. Lang [-] , J. Ječný [-]

Adamov
F. Němec [-] - O. Synek [-] , J. Skoumal [-] , F. Sedláček [-] , M. Janoušek [-] (76. M. Kilián [-] ) , T. Krátký [-] , V. Cinkl [-] (76. D. Pečínka [-] ) , J. Skoumal [-] , T. Rotrekl [-] (57. A. Kleveta [-] ) , Š. Synek [-] (57. M. Brandýský [-] ) , R. Smolík [-]

ŽK: 12. K. Stehlík , 75. O. Pokhylko , 85. J. Ječný - 76. J. Skoumal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEČAS Jiří - ŠEBEK Tomáš, STRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Kamenický
Tip experta: výhra hostů

Adamov by se svým mladým týmem mohl vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích