Kořenci k vítězství pomohli dva nováčci, Opatovice opět bez bodu


Branky


7

Opatovice si přijeli do Kořence zlepšit náladu po prohře s Ráječkem. Prosadili se ale pouze hráči domácího celku a Velké Opatovice jsou opět bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrazdil se jako první prosadil

Zápas začal v poklidnějším tempu, oba týmy si postupně vytvářely šance, ale ani jedna z nich se ani zdaleka neujala. Gólu se diváci dočkali s blížícím se koncem poločasu. Závěr poločasu patřil domácím hráčům a ti byli také prvním týmem, který se dokázal prosadit. Papoušek poslal balón pod sebe do vápna, kde si ho našel nováček Hrazdil a jako první se zapsal na listinu střelců. Po gólu si domácí hlídali stav utkání a poločas dohráli převážně s míčem na svých kopačkách.

Od domácích přišla pojistka

Opatovice nastoupily do druhého poločasu velice aktivně. Po prohře v prvním zápase věděli, že musí uhrát body a hnali se dopředu za vyrovnáním. Tlak na obranu domácích, střely z dálky a velký pohyb šířil z hráčů hostí. Přímé ohrožení branky se však nedostavilo. Všechny dalekonosné projektily zneškodnil domácí brankář a Opatovice nenašly recept na vstřelení branky. Ten ale našel druhý domácí nováček Schulze, který se prosadil po protiútkou, který vedl střídající Vondál. Centr přímo na hlavu Schulzeho byl pro hosty osudný. Druhý gól byl také poslední a domácí Kořenec dokázal opět vyhrát a potvrdil, že se s ním musí počítat v souboji o přední příčky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Martin Jelínek (hráč): Druhý zápas při nás stálo štěstí, trochu nás kosila marodka, kdy chyběli dva stěžejní hráči, nahradit se je podařilo legendami, kteří pomohli ke třem bodům svými zkušenostmi a touhou po vítezství. Díky patří také nováčkům, kteří dali góly. Pochválit musím také našeho brankáře, který nás důležitými zákroky podržel.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - HLUBINKA Petr (N), POSPÍŠIL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kořenec s Opatovicemi bude velmi vyrovnaný, ale více věřím Kořenci.

Tip: výhra domácích