Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažánky odjely z Ráječka s debaklem


Branky


7

Fotbalistům rezervy Ráječka se podařilo vstřelit do sítě Lažánek 13 branek. V prvním poločase to ale tak jednoznačně nevypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl až po půl hodině hry

Ráječko po úplně ne moc přesvědčivém výkonu v Opatovicích přivítalo na domácím hřišti Lažánky, které v prvním zápase vyhrály proti Voděradům. Tentokrát to pro hosty byla ale jiná pohádka. Již od první minuty se k balónu hosté dostávali pouze při odkopech od brány, nebo po zákrocích brankáře. Otázkou ale stále bylo, kdy přijde první branka. Po několika neproměněných šancích se po kombinaci na trase Štafa - Ťoupek dostal druhý jmenovaný sám před brankáře a ve 30. minutě otevřel skóre zápasu. Ráječko stále drželo míč na svých kopačkách a hosty do ničeho nepustilo. Naopak přišla další gólová rána, tentokrát se prosadil Štafa a rozvlnil síť podruhé a otevřel svůj gólový účet v soutěži. Do kabin se šlo za stavu 2:0 a ani jeden celek nebyl s výkonem spokojen.

Gólostroj se rozjel

Stejně jako v prvním poločase, opět otevřel skóre Ťoupek, který po přesné nahrávce Hušky našel prostor v malém vápně a skóroval. O pár minut později druhý gól připsal také Štafa a o slovo se začali hlásit i jiní. Střídající David Bartoš svoji třetí vyloženou šanci v zápase konečně proměnil a zvýšil na 5:0. K němu se první brankou připojil také Doležal a v 60. minutě světelná tabule ukazovala stav 6:0. Nejlepší střelec loňské sezóny 1.B třídy Štafa dokončil hattrick a následně přidal ještě svoji čtvrtou branku. O pár minut později se po centrech postupně prosadil Prudil, Huška a Žůrek a bylo jasné že tím to nekončíl. Po chybné rozehrávce znovu uklidil míč za brankářova záda Doležal a skóre uzavřel střelec úvodního gólu Ťoupek, po kombinaci s Fojtem a následné kličce brankáři hostí. Lažánky tak odjely s debaklem a Ráječko se posunulo do čela soutěže.



Sestavy


SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - T. Štafa [-] , T. Hübner [-] , J. Huška [-] , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] (63. D. Prudil [-] ) , J. Tenora [-] (63. J. Žůrek [-] ) , K. Doležal [-] , L. Fojt [-] , M. Bartoš [-] , R. Cerhák [-] (46. D. Bartoš [-] )

Lažánky
J. Urbánek [-] - P. Kvasnovský [-] , J. Langr [-] (75. L. Blabolil [-] ) , M. Korčák [-] , M. Kocman [-] , I. Cupák [-] (70. Z. Benke [-] ) , A. Pokorný [-] , L. Zukal [-] , R. Skoták [-] , Z. Koníček [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 11. J. Langr .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: SEHNAL Martin - BLÁHA Marek (N), MOKRÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ráječko naváže na výhru z Opatovic a odnese si všechny body.

Tip: výhra domácích