Tlak domácích a dlouhé nákopy na Kořenec platily. Hlubinka v závěru rozhodl nechytatelnou ranou


Branky


6

Kotvrdovice i přes silný start a vysoký tlak nedokázali udržet doma 3 body. Zápas rozhodl v závěru nechytatelnou ranou Hlubinka a rozhodl o výsledku zápasu ve prospěch hostujících hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný start do utkání domácích hosty zaskočil

Domácí hráči z Kotvrdovic nastoupili do zápasu s velkou chutí a vysokým napadáním na soupeře z Kořence. Úvodních dvacet minut měli ze hry mnohem víc než hosté avšak jejich tlak se nedokázal zúžitkovat v nějakou větší brankovou příležitost. I přes spoustu střel se ani jedna nepřiblížila přímému ohrožení branky. V 21. minutě se však ujala akce hostí, kdy rozehrál Přikryl na kraj velkého vápna Učňovi a ten nekompromisně rozvlnil síť za brankářem Štěpánkem. Kotvrdovice se hnali za vyrovnáním a taky druhá část poločasu byla v režii domácích. To se jim ale málem stalo osudným, kdy se po samostatném nájezdu Slaného mohlo opět měnit skóre ale záložník Kořence svůj pokus neproměnil.

Záchranář Hlubinka rozhodl v 90. minutě

Opět to byl velice aktivní start v podání domácích hráčů, kteří se snažili co nejrychleji vyrovnat. Jejich dlouhé křížné balóny byly pro obranu hostí víc a víc nebezpečné. Jeden takový míč vyslal kapitán domácích Daněk a Nejezchleb přesně zakončil a stav vyrovnal. Domácí to hnalo dopředu a jejich tlak neustával. Do žádné vážnější šance se ale nedostali a hra se začala srovnávat. Nakopáváné balóny přicházeli z obou stran a vyhrát mohl kdokoliv. Šťastnější byli nakonec hosté, když se v 90. minutě dostal k odraženému míči nejlepší hráč Kořence Hlubinka a nechytatelnou ranou poslal svůj tým do vedení. V závěru se nepodařilo srovnat stav a Kořenec tak z Kotvrdovic odjel s plným počtem bodů.



Ohlasy k zápasu


Kotvrdovice
David Nejezchleb (hráč): Cely zápas jsme byli lepší, akorát jsme neměli štěstí. Pak z jednoho přímáku trefil borec svůj životní gól. Ve druhé půlce jsme sice dorovnali, ale ke konci se pokazilo střídání, spíš my jsme střídali, ale Kořenec hrál díl a kvůli tomu jsme hráli chvíli v 10, ke konci měli asi 3 rohy a bohužel těsně před koncem dali gól.

Sokol Kořenec
Martin Jelínek (hráč): První zápas je těžký pro všechny, obzvlášť venku a to se potvrdilo i v Kotvrdovicích. I přesto, že celek býval v minulých sezónách spíše ve spodních patrech tabulky, tak na nás nastoupil a my naštěstí stihli zareagovat a dali první gól. Nepohlídali jsme si dlouhé nákopy, ale zaplat pánbůh, že jsme měli Hlubinku a že dokázal vstřelit vítěznou branku. Zvítězit mohl kdokoliv, měli jsme štěstíčko a jsme rádi, že jsme to zvládli. Poděkoval bych také rozhodčím za předvedený výkon, kdy neudělali žádnou větší chybu.



Počet diváků: 62. Rozhodčí: SPERÁT Pavel - FOJTÍK Jiří, HAVLŮ Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2023 11:40
Sledujte oficiální facebook TJ Sokol Kořenec
https://www.facebook.com/fotbalkorenec

Tip experta: výhra domácích

Kotvrdovice si poradí s Kořencem a začnou vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů