Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzké vedení si Jedovnice neudržely, Bořitov vyrovnal a body se rozdělily


Branky


6

Dvě stovky diváků, čtyři góly a červená karta. Premiéra jak se patří. Jedovnice již v desáté minutě vedly o dvě branky, ale i přesto se jim nepodařilo zvítězit. Alexa společně s Vorlickým se zasloužili o vyrovnání a body se na začátek sezóny spravedlivě rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Jedovnic

Hned ve 3 minutě utkání došlo k nedorozumění v hostující obranné řadě, ze kterého těžili domácí a šli do brzkého vedení, kdy se prosadil Pernica. Hlavní úmysl hostuů byl kontrolovat hru a tempo utkání, držet míč a dostávat se do šancí. Bohužel ztráceli zbytečně míče a domácí šli do po jedné této chybě do vedení 2:0. Úpravu skóre měl na svědomí hráč roku Mlčoušek, který navázal na skvělou jarní část sezóny. Poté se hra vyrovnala, domácí hráli náročný fotbal s pressingem a hosté kontrolovali míč. Hrálo se nahoru dolů a šance byli na obou stranách. Nakonec ti šťastnější byli hráči z Bořitova, kdy se jim podařilo snížit na 1:2. Ve 24. minutě se prosadil Alexa a snížil. Do konce poločasu se už nic nezměnilo.

Vorlický srovnával na 2:2

Začátek druhého poločasu navázal na první poločas. Hrál se náročný fotbal, který diváky musel bavit. Jako v prvním poločase, tak i v druhém byli šance k vidění na obou stranách. Domácí byli v koncovce nepřesní a v obranné fázi se držel svým výkonem gólman. Nakonec se hostům podařilo srovnat na finálních 2:2. Po srovnání se hra trochu zbrzdila, bylo vice nepřesností na obou stranách. S přibývajícím časem docházely síly na obou stranách a už se hrálo spíše ve středu hřiště. Poslední zajímavá situace nastala v 80. minutě, kdy hostující Bohatec obdržel červenou kartu. Konec utkání již nic dalšího nenabídl a oba týmy si připsaly na své konto bod.



Ohlasy k zápasu


SK Jedovnice
David Kučera (hráč): Od začátku jsem naběhli na Bořitov a s tlakem hodně vysoko na soupeřové půlce se nám podařilo vynutit chybu obránce a dát první gól. Hned vzápětí po krásné akci dáváme na 2:0 a do konce poločasu to byl hodně útočný fotbal z jedné strany na druhou. Bořitov hodně tlačil, ale naše obrana byla výborná, nakonec zasloužená remíza a pěkný fotbal pro diváky.

TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Už před utkáním jsme věděli, že nás čeká kvalitní soupeř, který hraje fyzicky náročný fotbal. Snažili jsme se hrát svůj fotbal a domácí skvěle bránili. Šance byli na obou stranách a všichni nechali na hřišti veškeré svoje síly. Osobně si myslím, že to byla skvělá pozvánka na tento ročník. Remíza naprosto zasloužená.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] (84. J. Wolf [-] ) , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , J. Nezval [-] , D. Kučera [-] (74. L. Kučera [-] ) , M. Gryc [-] (60. D. Zukal [-] ) , J. Galita [-] , J. Gromský [-]

TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , A. Bodeček [-] (56. D. Daška [-] ) , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] , T. Nguntual [-] , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] , J. Dovrtěl [-] , V. Bohatec [-]

ŽK: 47. M. Mlčoušek , 62. V. Pernica , 67. T. Blatný , 81. T. Janíček - 69. V. Bodeček . ČK: 78. V. Bohatec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ELIÁŠ Václav - JEDLIČKA Vojtěch, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Jedovnice naváží na dobré jaro a začnou nový ročník vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza