Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice neměly s Chlístovem ve druhé půli slitování


Branky


18

V zápase mezi Myslibořicemi a Chlístovem to byly Myslibořice, kdo dominovali, porazili Chlístov 7:1. I přestože Chlístov dokázal udržet krok v první půli (skóre 2:1), Myslibořice se později rozjely a zaznamenaly povinnou výhru nad posledním týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru poločasu do vedení

V 12 kole Okresního přeboru hostili Myslibořice Chlístov. V nedělním větrném počasí se v kombinaci se specifickým malým hřištěm očekával bojovný fotbal. Domácí hrající v první půlce po větru se od začátku pustili do dobíjení hostující branky. Hosté se snažili přehustit střed pole a neutralizovat tak domácí snahu o kombinaci. Úvod utkání velké šance nepřinesl, Myslibořice měli optickou převahu, útoky tahali hlavně po levé straně, ale k vyloženější šanci se dostávali jen těžko. Náznaky domácích šancí s přehledem likvidoval Hagara, jednou mu pomohla tyč. Chlístov se po zisku míče snažil o rychlý přechod dopředu několikrát se hostům povedlo dostat před 16tku domácích, ale chyběla finální fáze. Za zmínku stojí nebezpečná hlavička Kocmánka, která skončila těsně nad domácí brankou.  Na gól se čekalo až do 33 minuty první půlky, domácím se povedlo rychlé přenesení hry na levou stranu, kde se míče zmocnil Hvězda a s přehledem otevřel skóre 1-0. Hosté přispěchali s odpovědí hned za minutu. Pokorný zatáhl míč do 16tky přesnou přihrávkou pod sebe našel Kocmánka, který nedal domácímu golmanovi žádnou šanci 1-1. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu vzal na polovině hřiště míč domácí kapitán Macháček i díky několika odrazům se probil až před 16tku hostů uvolnil Hvězdu který se z ostrého úhlu trefil přesně za vzdálenější tyč a stanovil tak poločasový výsledek na 2-1.

Domácí se po pauze rozstříleli

V druhé půlce se ani po změně stran obraz hry příliš nezměnil. Rozuzlení přinesla 57 minuta kdy z nenápadně vypadající akce napřáhl Vejvoda míč zapadl přesně za tyč 3-1. Tento moment se ukázal jako zlomový, hostům fotbal výrazně zhořkl a ze hřiště se postupně vytráceli. O 5 minut později po nedorozumění v obraně nabídli domácí zdarma penaltu, tou nepohrdl kanonýr Fňukal a zvýšil na 4-1. Do konce utkání se prosadil dvakrát domácí Matoušek, svůj druhý gól přidal i Fňukal domácí tak nakonec zvítězili pohodlně 7-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: V dalším kole jsme hostili poslední tým aktuálního ročníku Chlístov a našim cílem bylo hlavně nepodcenit tento zápas, protože zápasy s tím sokem byly v minulých sezónách o velkých přestřelkách. V prvním poločase jsme měli několik výborných šancí, ale efektivita a přesnost v zakončení hodně pokulhávala za ideálem. Střeleckou smůlu protrhl až Hvězda, hosté pěknou akcí a povedou střelou srovnali, naštěstí se nám podařilo skórovat do kabin, kdy vstřelil vítězný gól opět Hvězda. Ve druhé půli jsme zlepšili hru a kombinačním fotbalem postupně navyšovali skóre a soupeři další zápletku nedovolili. Konečně se nám na čtvrtý pokus podařilo doma zvítězit.

SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: První půlka byla z naší strany docela dobrá, podařilo se nám odpovědět na úvodní gól domácích. Mrzí nás hlavně gól do kabin na 2-1, který se ukázal nakonec jako vítězný. O všem rozhodl 3gól domácích po hezké střele, poté jsme bohužel úplně rezignovali a vytratili se ze hřiště.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - T. Kratochvíl [-] (60. J. Horák [-] ) , L. Macháček [-] , M. Šoustal [-] , D. Kunčík [-] - M. Ludvík [-] (56. J. Dvořák [-] ) , L. Šabata [-] , J. Matoušek [-] , F. Hvězda [-] (73. A. Macháček [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , P. Příhoda [-] , D. Brestovský [-] (78. P. Brestovský [-] ) , D. Holík [-] (66. M. Rygl [-] ) , J. Seifert [-] - P. Rygl [-] , M. Kuchařík [-] , J. Ježek [-] (66. V. Kučera [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] (78. P. Tkaný [-] ) -

ŽK: 40. F. Kučera .
Hráči zápasu: F. Hvězda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 07:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:29
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají kvalitnější kádr a s přehledem zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 13:40

Tip: výhra domácích

Papírově jasná 1.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 20:44
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:39

Tip: výhra domácích