Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neskutečná divočina během osmi minut, která rozhodla v Hartvíkovicích o osudu zápasu


Branky


17

V zápase mezi týmy Hartvíkovice a Výčapy došlo k dramatickému průběhu, kdy hostující tým během pouhých pěti minut vstřelil tři branky a ujal se tak rozhodujícího náskoku. Domácí tým se sice pokusil reagovat snížením skóre, ale nakonec musel přijmout porážku v poměru 1:3. Hosté ukázali svou schopnost rychlého střílení branek a odnesli si zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Čtvrtý zářijový víkend přijel na hřiště u dalešické přehrady celek Výčap, který se aktuálně nacházel v popředí tabulky. Velký šok pro domácí přišel mezi 19. a 24. minutou, to se prosadil Vojtěch Nikrmajer, který se dokázal prosadit po rohovém kopu. Poté přesně zamířil Kopeček po rychlém protiútoku vzniklém po laciné ztrátě na polovině hřiště a třetí zásah přidal Zmeškal po samostatném úniku za obranu. Hartvíkovice se dokázali probudit až v 27. minutě, kdy předvedl výstavní střelu z přímého kopu Nováček. Následně se hra opět vyrovnala a náznaky šancí byly k vidění na obou stranách. 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas již nenabídl žádnou branku a nejenom to, nenabídl ani moc fotbalovosti. Celý poločas se nesl v duchu velkého množství osobních soubojů a faulů a Výčapy si tak zaslouženě odvezli domů všechny body. Toto utkání je skvělým příkladem toho, jak rychle se může změnit průběh fotbalového zápasu. Během osmi minut se stala jasná výhra pro Výčapy. Tento zápas jistě zůstane dlouho v paměti fanoušků obou týmů a všech, kteří mohli být svědky tohoto nezapomenutelného fotbalového zážitku.



Ohlasy k zápasu


Velký šok pro domácí přišel mezi 19. a 24.minutou, kdy inkasovali tři góly. Druhý poločas již nenabídl žádnou branku a nejenom to, nenabídl ani moc fotbalovosti.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Hadraba [-] (73. M. Záviška [-] ) , V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (80. J. Sýkora [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (28. M. Kafka [-] ) , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] , D. Horký [-]

Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] (53. R. Večeřa [-] ) , O. Dufek [-] (83. R. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] (86. M. Kouřilek [-] )

ŽK: 71. R. Sýkora , 76. J. Sýkora , 89. M. Záviška - 66. O. Pánek , 87. M. Kouřilek , 94. J. Pecka .
Hráči zápasu: V. Nováček - J. Kopeček .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: KŘEN Filip - ROUPEC Tobiáš, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice doma překvapí a nad Výčapy zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Statisticky lze očekávat klopýtnutí Výčap. I když jsou možná papíroví favoriti, tipuju že je doma Harťál udolá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů